Sendify

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Läs mer

Exklusivt frakterbjudande för medlemmar i Företagarna

Sendify och Företagarna i unikt samarbete sedan 2021

I februari 2021 blev Sendify förmånspartner till Sveriges absolut största organisation för företagare – Företagarna. Tillsammans med Företagarna vill vi på Sendify fortsätta vara en röst för entreprenörskap i Sverige och hjälpa fler bolag att frakta både smartare och till riktigt bra fraktpriser!

Medlem i Företagarna? Få en exklusiv fraktbonus

Du som är medlem i Företagarna får inte bara i snitt 20% lägre fraktpriser genom Sendify, utan får också tillgång till ett exklusivt frakterbjudande. Som medlem i Företagarna får du nu pengar tillbaka genom en fraktbonus när du bokar din frakt med Sendify. Fraktbonusen beräknas som 5% av värdet av det du skickat under en period av 6 månader. I praktiken betyder det att om du bokar frakter för 200 000 kronor per halvår, får du 10 000 kronor i fraktbonus som du kan använda för att boka nya frakter. Skickar du regelbundet, kanske både pall och paket, blir det alltså en del pengar som du får tillbaka i din fraktbonus.

Vad innebär samarbetet för mig som är kund i Sendify?

Samarbetet innebär att Sendify kommer att erbjuda nya och befintliga medlemmar i Företagarna unika erbjudanden. För att ta del av Företagarnas medlemserbjudande med Sendify, behöver du först vara medlem i Företagarna. Om du inte vill ta del av erbjudandet kan du boka dina frakter i Sendify precis som vanligt. Nyfiken på att veta mer? Kontakta oss på sales@sendify.se!

Borde jag bli medlem i Företagarna? Ja, troligtvis

Företagarna har 60 000 medlemmar i Sverige och erbjuder nätverk, kunskap och praktisk hjälp samt driver utvecklingen för ett bättre företagsklimat, så att företagare får rätt förutsättningar att bli framgångsrika. Som medlem får du tillgång till en rad olika erbjudanden, där Sendify nu är ett av dem.

Vill du ta del av fraktbonusen?

Läs mer om Företagarnas medlemsskap och ta del av fraktbonusen från Sendify.

Läs mer om erbjudandet