Sendify

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Läs mer

Medlemserbjudande

Upp till 85% rabatt på fraktpriser och exklusiva frakterbjudanden

Sendify och Företagarna i unikt samarbete för att främja företagandet i Sverige

I februari 2021 blev Sendify förmånspartner med Sveriges största organisation för företagare – Företagarna. Tillsammans med Företagarna vill vi på Sendify fortsätta vara en röst för entreprenörskap i Sverige och hjälpa fler bolag att frakta både smartare och till riktigt bra fraktpriser!

Exklusiva frakterbjudanden endast för medlemmar i Företagarna

Du som är medlem i Företagarna får inte bara upp till 85% rabatterade fraktpriser genom Sendify, utan får också tillgång till exklusiva frakterbjudanden. Här nedan kan du läsa mer om dina medlemserbjudanden:

Få en 5% fraktbonus på alla dina frakter
Du som är medlem i Företagarna får pengar tillbaka genom en fraktbonus när du bokar din frakt med Sendify. Fraktbonusen beräknas som 5% av värdet av det du skickat under en period av 6 månader. I praktiken betyder det att om du bokar frakter för 200 000 kronor per halvår, får du 10 00 kronor i fraktbonus som du kan använda för att boka nya frakter. Skickar du regelbundet, kanske både pall och paket, blir det alltså en del pengar som du får tillbaka i din fraktbonus!

Ta del av Sendify Plus gratis under 2021
Som medlem i Företagarna får du nu också en unik möjlighet att ta del av upp till 5% billigare fraktpriser inrikes. Under 2021 får du nämligen tillgång till Sendifys tilläggstjänst Sendify Plus helt gratis, om du signar upp dig innan den 31/8 2021. Om du fraktar mycket inrikes, kan du alltså spara en hel del pengar med Sendify Plus.

Exempelpriser (inkl. alla spårbara tillägg)

*Marknadspris är baserat på den öppna marknaden.

Är Företagarna något för dig? Troligtvis.

Företagarna har 60 000 medlemmar i Sverige och erbjuder nätverk, kunskap och praktisk hjälp samt driver utvecklingen för ett bättre företagsklimat, så att företagare får rätt förutsättningar att bli framgångsrika. Som medlem får du tillgång till en rad olika erbjudanden, där Sendify nu är ett av dem.

Vad innebär samarbetet för mig som redan använder Sendify?

Samarbetet innebär att Sendify kommer att erbjuda nya och befintliga medlemmar i Företagarna unika erbjudanden. För att ta del av Företagarnas medlemserbjudande med Sendify, behöver du alltså först vara medlem i Företagarna.

Om du inte vill ta del av erbjudandet kan du fortsätta boka din frakt i Sendify, precis som vanligt. Är du nyfiken på att veta mer kan du boka en demo med en av våra logistikagenter.