Sendify

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Läs mer

Medlemserbjudande

Upp till 85% rabatt på fraktpriser och exklusivt frakterbjudande

Sendify och Företagarna i unikt samarbete för att främja företagandet i Sverige

I februari 2021 blev Sendify förmånspartner med Sveriges största organisation för företagare – Företagarna. Tillsammans med Företagarna vill vi på Sendify fortsätta vara en röst för entreprenörskap i Sverige och hjälpa fler bolag att frakta både smartare och till riktigt bra fraktpriser!

Exklusivt frakterbjudande endast för medlemmar i Företagarna

Du som är medlem i Företagarna får inte bara upp till 85% rabatterade fraktpriser genom Sendify, utan får också tillgång till ett exklusivt frakterbjudande. Här nedan kan du läsa mer om ditt medlemserbjudande:

Få en 5% fraktbonus på alla dina frakter
Du som är medlem i Företagarna får pengar tillbaka genom en fraktbonus när du bokar din frakt med Sendify. Fraktbonusen beräknas som 5% av värdet av det du skickat under en period av 6 månader. I praktiken betyder det att om du bokar frakter för 200 000 kronor per halvår, får du 10 00 kronor i fraktbonus som du kan använda för att boka nya frakter. Skickar du regelbundet, kanske både pall och paket, blir det alltså en del pengar som du får tillbaka i din fraktbonus!

Du missar väl inte Sendify Plus?

Du får heller inte missa Sendify Plus som är en tilläggstjänst till Sendify, som du kan köpa till för att få ännu billigare fraktavtal inrikes. Om du fraktar mycket inrikes, kan du alltså spara en hel del pengar på att även använda dig av Sendify Plus. Nedan har vi listat några exempelpriser. 

Exempelpriser

Fraktdragande vikt

Sendify Plus

Marknadspris*

Besparing

3 kg

50 kr

58 kr

8 kr

15 kg

81 kr

89 kr

8 kr

30 kg

92 kr

121 kr

29 kr

70 kg

219 kr

288 kr

69 kr

400 kg

314 kr

456 kr

142 kr

800 kg

545 kr

824 kr

279 kr

1 560 kg

1 138 kr

1 344 kr

206 kr

*Marknadspris är baserat på den öppna marknaden.

Är Företagarna något för dig? Troligtvis.

Företagarna har 60 000 medlemmar i Sverige och erbjuder nätverk, kunskap och praktisk hjälp samt driver utvecklingen för ett bättre företagsklimat, så att företagare får rätt förutsättningar att bli framgångsrika. Som medlem får du tillgång till en rad olika erbjudanden, där Sendify nu är ett av dem.

Vad innebär samarbetet för mig som redan använder Sendify?

Samarbetet innebär att Sendify kommer att erbjuda nya och befintliga medlemmar i Företagarna unika erbjudanden. För att ta del av Företagarnas medlemserbjudande med Sendify, behöver du alltså först vara medlem i Företagarna.

Om du inte vill ta del av erbjudandet kan du fortsätta boka din frakt i Sendify, precis som vanligt. Är du nyfiken på att veta mer kan du boka en demo med en av våra logistikagenter.