Exklusivt frakterbjudande för medlemmar i Företagarna

Sendify och Företagarna i unikt samarbete sedan 2021

I februari 2021 blev Sendify förmånspartner till Sveriges absolut största organisation för företagare – Företagarna. Tillsammans med Företagarna vill vi på Sendify fortsätta vara en röst för entreprenörskap i Sverige och hjälpa fler bolag att frakta både smartare och till riktigt bra fraktpriser!

Medlem i Företagarna?
Då får du 7% ytterligare rabatt.

Genom att utnyttja Företagarnas egna fraktavtal får du som medlem i genomsnitt 7% ytterligare rabatt på dina fraktkostnader. Denna rabatt gäller på Sendifys redan prispressade fraktpriser och gäller från första bokning. Bokar du frakt för mer än 50 000 kronor per år har du snabbt betalt årskostnaden för ditt medlemskap. För dig som regelbundet skickar pall och stycke utanför Sverige kan du ta del av rabatter upp till 10% och betalar därför av ditt medlemskap snabbare än så. Erbjudandet gäller för både nya och befintliga kunder till Sendify. Nyfiken på att veta mer? Kontakta oss på sales@sendify.se!

Borde jag bli medlem i Företagarna?
Ja, troligtvis.

Företagarna har 60 000 medlemmar i Sverige och erbjuder nätverk, kunskap och praktisk hjälp samt driver utvecklingen för ett bättre företagsklimat, så att företagare får rätt förutsättningar att bli framgångsrika. Som medlem får du tillgång till en rad olika erbjudanden, där Sendify är en av alla medlemsförmåner.

Vill du ta del av erbjudandet?

Läs mer om Företagarnas medlemsskap och ta del av än lägre fraktpriser från Sendify.

Läs mer om erbjudandet