Ännu bättre fraktpriser för medlemmar till Företagande.se

Nytt samarbete mellan Sendify och Företagande.se

Under januari månad 2023 lanserade Företagande.se sitt egna fraktavtal genom Sendify. Företagande är en mötesplats för företagare och entreprenörer, deras innehåll skapas av kunniga medlemmar, experter och gästskribenter där fokus ligger på att hjälpa Sveriges största och viktigaste arbetsgivare – småföretagaren. Precis som Företagande vill Sendify hjälpa våra tusentals småföretagare runt om i Sverige att förenkla deras bolagsresor. Genom samarbetet får nu medlemmar till Företagande extra bra fraktpriser.

Medlem hos Företagande.se
Då får extra bra fraktpriser.

Företagande.se är en mötesplats och ett medlemsdrivet community för företagare och entreprenörer runt om Sverige, nätverket består idag av 90 000 medlemmar. Genom att utnyttja Företagandes egna fraktavtal får du som medlem extra bra rabatter i Sendifys plattform. Så snart du aktiverar ett konto hos Sendify via Företagande.se får du tillgång till våra prispressade fraktpriser redan vid din första fraktbokning. För dig som regelbundet skickar paket och pall både inrikes och utrikes har du möjlighet att spara tusenlappar i lägre fraktkostnader. Erbjudandet gäller för både nya och befintliga kunder till Sendify. Nyfiken på att veta mer? Kontakta oss på sales@sendify.se!

Borde jag kika in på Företagande.se?
Ja, troligtvis.

90 0000 företagare kan inte ha fel. Idag erbjuder forumet både nätverk, kunskap och praktisk hjälp för alla som driver företag. Som medlem får du tillgång till en rad olika erbjudanden, där Sendify är en av alla deras medlemsförmåner.

Vill du ta del av erbjudandet?

Besök Företagande.se för att och ta del av inspiration och nyheter, och nu än lägre fraktpriser.

Besök Företagande.se