Sendify är en frakttjänst

Sendify vill förenkla logistiken

Vi drivs av utmaningen att förenkla logistik. Vi ser att förenkling och transparens är nyckeln till värde i en snabbrörlig men fortfarande komplex värld. Därför skapade vi Sendify, fjärdepartslogistik i ett kostnadsfritt fraktsystem som förenklar din logistik och samtidigt ökar fyllnadsgraden för transportörerna i vårt nätverk.

Vi förenklar för dig genom att skapa möjligheten att skicka gods via en kontaktpunkt. Som fjärdepartslogistiker skickar vi dig aldrig vidare till en extern part utan allt hanteras inne i vår frakttjänst.

Hantera din frakt i Sendifys fraktsystem

Visionen att förenkla logistiken och göra det enklare för dig att skicka gods är det som driver Sendify framåt. Vi stöttar dig med fjärdepartslogistik och blir din enda kontaktpunkt som erbjuder dig skräddarsydda transportlösningar tillsammans med våra anslutna transportföretag DHL, FedEx, TNT och UPS. Tillsammans med de ledande transportörerna erbjuder vi ett kraftfullt fraktsystem och tillförlitlig fjärdepartslogistik där du kan skicka gods över hela världen.

Sendify's historia

Sendify grundades under början av 2015 av Fredrik Edeland som kom på idén när han tidigare fick uppleva förstahand hur föråldrad logistikbranschen var. Efter ett års hårt utvecklingsarbete lanserades betaversionen av fraktsystemet i slutet på samma år. Sendify grundar sig i en stark vilja att förändra och förenkla den konservativa transportbranschen, främst för små och medelstora företag som har ett behov av att skicka styckegods, pallar, eller företagspaket. Sendify utför fjärdepartslogistik och vårt mål är att bli en enhetlig kontaktpunkt för företagare. Tanken är att när Sendify får sköta hela logistikflödet så sparar man inte bara tid utan du kan också sänka sina fraktkostnader genom att skicka med fördelaktiga fraktavtal.

Även om vår intensiva historia är något vi stolt bär med oss så är framtiden alltid i fokus. Idag är Sendify ett anpassningsbart fraktsystem under ständigt förbättring – en resa vi gör tillsammans med våra kunder.

Vill du följa med oss på vår resa och utmana status quo i logistikbranschen? Registrera dig på två minuter och börja skicka redan idag.

Registrera konto