LTL Transport

Med Sendify har du möjlighet att enkelt boka LTL transport. Gör en sökning via plattformen för att få ett prisförslag direkt.

Kom igång

LTL Transport

Med Sendify har du möjlighet att enkelt boka LTL transport. Gör en sökning via plattformen för att få ett prisförslag direkt.

Kom igång
Vad är LTL transport?

Vad är LTL transport?

LTL-transport står för “Less than Truck load” och refererar till frakt av gods som inte fyller hela utrymmet på en lastbil. Istället för att boka en hel lastbil för att transportera dina varor, “Full truck load” (FTL) så kan du dela lastutrymmet med andra företag som ska åt samma håll. LTL-transport används ofta när försändelser är för stora för att skickas som paket, men inte tillräckligt stora för att fylla en hel lastbil. De är särskilt fördelaktigt i dagens e-handelsmiljö med många små och varierande försändelser.

Frakta med LTL transport

Frakta med LTL transport

Kostnadseffektivt då du delar transportkostnaderna med andra företag.

Mindre miljöpåverkan då utsläppen minskas tack vare att företag delar lastutrymme.

Flexibilitet när det gäller att skicka försändelser i olika storlekar. Det gör det möjligt att anpassa frakten efter behov och undvika överdimensionerade transporter.

Du tar hand om ditt företag. Vi tar hand om din LTL transport.

Låt ditt företag växa snabbare genom att använda rätt frakttjänst för din LTL transport. Med Sendify Freight kan du boka FTL och LTL frakt både tryggt, snabbt och billigt. Dra nytta av ett globalt nätverk av transportörer och personlig service från A till B.

Boka LTL transport-Sendify

Boka LTL transport med Sendify

Gör en sökning i vår plattform och få ett prisförslag för din LTL frakt direkt.

Kom igång

Vanliga frågor

Vad betyder LTL?

Less than Truck Load eller Partigods När din sändning inte fyller ett helt ekipage kan du boka LTL / partigods, så skickas dina varor tillsammans med andra kunders varor. Det är en billigare lösning än att boka ett helt ekipage.

Vad kostar det att boka LTL transport med Sendify?

Hur mycket det kostar att boka LTL beror på storleken på dina paket, var du skickar det, och hur snabbt du vill att dessa ska komma fram.

Du kan enkelt göra en gratis prissökning för din LTL transport i Sendify för att jämföra mellan olika alternativ och hitta den bästa transporten för dig.

Vilka transportörer kan jag boka LTL transport med i Sendify?

Genom Sendify kan du boka LTL frakter med flera olika transportörer såsom DHL, FedEx, DSV, TNT och UPS.

Gör en kostnadsfri prissökning i plattformen för att jämföra mellan olika alternativ direkt.