Sendify

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Läs mer

Vilka fraktprodukter har UPS Sverige?

UPS Express
UPS Express fokuserar på snabba leveranser av paketgods, både inom Sverige och internationellt. Fraktprodukten passar bra för dig som vill ha din sändning snabbt och tryggt levererad. När du använder dig av UPS Express så levereras godset ofta redan nästa dag. Du har dessutom möjlighet att lägga till tillval för leverans innan 10.30 eller 12.00, beroende på vart du önskar skicka. UPS lämnar leveransgaranti för att du ska känna dig trygg med att din sändning kommer fram i tid.

UPS Express Plus
UPS Express Plus är en transporttjänst som erbjuder leverans av tidskritiska sändningar. Bokar du UPS Express Plus levereras din frakt innan klockan 09.00 på utsatt leveransdag. Inom Sverige, eller Europa, levereras ditt gods innan 09.00 nästa arbetsdag. I USA och Asien, levereras ditt gods på andra arbetsdagen före 09.00. Resten av världen, levereras ditt gods på angiven leveransdag före 09.00.

UPS Express Saver
UPS Express Saver är transportjänsten för företag som vill ha sin frakt levererad nästa dag till ett lägre pris än UPS övriga expresstjänster. Bokar du UPS Express Saver så garanterar UPS leverans innan dagens slut på utsatt leveransdag.

UPS Standard
UPS Standard är en frakttjänst för dig som inte har tidskritisk frakt och letar efter ett prisvärt och säkert fraktalternativ inom Europa. Frakten levereras på bestämd dag, inom fem arbetsdagar.

UPS Expedited
Har du paketgods som ska skickas utanför Europa och inte är särskilt brådskande? Då är UPS Expedited en bra frakttjänst för dig. UPS Expedited kombinerar flygfrakt med väg och levereras vanligen 4-5 dagar efter upphämtning. Du ser förväntad leveransdag vid bokning och UPS gör det enkelt genom dörr-till-dörr service och intern tull-deklarering.

Vilka ledtider har UPS Express?

UPS Express Sverige fokuserar på snabba leveranser. Fraktbolaget passar bra för dig som vill ha en snabb och tryggt levererad frakt.

UPS Express för frakt inom Sverige
När du använder dig av UPS Express Sverige så levereras godset redan nästa dag innan 10.30 eller 12.00, beroende på vilket område i landet. UPS lämnar dessutom garanti, vilket innebär att du får pengarna tillbaka om UPS inte lyckats leverera i rätt tid.

UPS Express för internationella frakter
Vid behov av snabba leveranser internationellt så är UPS Express ett tryggt alternativ. Frakten levereras redan nästa dag (före 10.30 eller 12.00) och är tryggt hanterad av UPS. Villkor för UPS Express, internationell leverans:

Europa: levereras redan nästa dag före 10.30 eller 12.00 till de flesta adresser.

Nordamerika: levereras oftast på en dag efter bokning, 10.30 eller 12.00 till de flesta adresser.

Asien: levereras på bestämd dag inom två till tre vardagar, innan 10.30 eller 12.00 till vissa områden.

Varför ska jag skicka med UPS genom Sendify?

Sendify samarbetar med ledande fraktbolag och UPS är ett av dem. Samarbetet innebär att du som företagare kan boka med UPS Sverige direkt i Sendify, i ett kostnadsfritt bokningssystem och med rabatterade fraktpriser. Hur hänger det ihop? Kanske du undrar. Jo, Sendify har över 15 000 företag som bokar frakt i systemet, vilket gör att vi kan förhandla fraktavtal med den samlade fraktvolymen i Sendify, med transportbolagen. Den stora volymen frakter som bokas i Sendify gör alltså att vi kan förhandla fram billiga fraktpriser som du kan boka med direkt med fraktbolag som UPS! Smart, va?

UPS är ett av världens ledande fraktbolag och har ett brett fraktnätverk över hela världen. Med UPS kan du skicka dina sändningar, paket och halvpallar upp till 70 kg, över hela världen med snabba leveranser. När du bokar med UPS genom Sendify, ser du enkelt alla tillgängliga alternativ för din transport i systemet och bokar direkt med den fraktlösning som passar dina behov. Du skickar dessutom alltid spårbart med UPS genom Sendify!

Skicka expressfrakt med UPS Sverige

Letar du efter ett bra fraktalternativ för din sändning? UPS Sverige har ett brett utbud av expressfrakter inom Sverige, men också för export och import. Jämför priser och ledtider med UPS direkt i Sendify!

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris