Sendify

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Läs mer

Skicka frakt med TNT för ditt företag

Vill du boka frakt med TNT för ditt företag? TNT transporterar både pall och medelstora gods. Med ett brett produktutbud och nätverk kan de också leverera expressfrakter, både inom Sverige och utomlands. Registrera dig kostnadsfritt och se ditt fraktpris med TNT!

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris

Vilka olika typer av frakt erbjuder TNT?

TNT Sverige har fraktlösningar för både paket och pallfrakt, både inom Sverige liksom till andra länder. TNT är ett väletablerat fraktbolag med gott om erfarenhet och god renommé som du kan känna dig trygg att boka med. De olika typer av frakter som TNT Sverige erbjuder är:

TNT Express
TNT Express är en bra frakttjänst om ditt företag är i behov av att skicka paket, över hela världen. TNT strävar efter leverans före nästa arbetsdags slut och det är möjligt att skicka paket upp till 500 kg.

TNT Economy Express
Mindre tidskritiska och tyngre frakter som behöver skickas utrikes? Då är TNT Economy Express ett bra alternativ. På önskad arbetsdag strävar TNT att leverera före arbetsdagens slut. Detta är ett ekonomiskt alternativ med trygg leverans där du även har möjligheten att skicka tyngre paket.

 

Hur bokar jag frakt med TNT?

När du vill boka frakt för ditt företag med TNT kan du antingen vända dig direkt till TNT Sverige, eller boka med TNT genom Sendify. Att boka genom Sendify passar dig som vill ta del av följande fördelar:

1. Kostnadsfritt system: företag använder Sendify gratis och betalar endast för bokade frakter

2. Enkelt: du bokar i ett bokningssystemet men får tillgång till fem transportörer: DHL, UPS, DSV, TNT och FedEx

3. Upp till 85 % rabatterade priser: den samlade volymen av över 10 000 bokande företag gör att Sendify alltid har billiga fraktpriser. Priset du ser i Sendify är dessutom inklusive alla spårbara tillägg

4. Upphämtning: frakten hämtas alltid upp hos ditt företag

5. Spårning: både du och mottagaren spårar enkelt frakten online i Sendify

 

Kan jag skicka utrikes och inrikes med TNT genom Sendify?

När du skickar en sändning med TNT genom Sendify kan du naturligtvis skicka både till destinationer i Sverige, liksom export eller import. Du kan välja och vraka mellan olika alternativ, både ekonomi- och expressfrakt. Har du riktigt bråttom kan det vara en strålande idé att skicka med TNT Express, för att vara säker på snabb leverans.

 

Hur funkar expressfrakt med TNT?

Att skicka expressfrakt med TNT Express genom Sendify fungerar på precis samma sätt som när du bokar denna tjänst direkt hos TNT. TNT har följande expresstjänster med garanterad frakt, som innebär att om transporten ändå blir försenad, kan du ofta få delar av eller hela fraktkostnaden tillbaka.

TNT Express 9.00
TNT Express 9:00 är en transporttjänst som erbjuder tidskritiska transporter med leverans före kl. 09.00 nästa arbetsdag. Tjänsten tillhandahåller en dörr-till-dörr service med möjlighet till leverans till utvalda länder i världen.

TNT Express 10.00
TNT Express 10:00 är en transporttjänst som erbjuder tidskritiska transporter med leverans före kl. 10.00 nästa arbetsdag. Tjänsten tillhandahåller en dörr-till-dörr service med möjlighet till leverans till utvalda länder i världen.

TNT Express 12.00
TNT Express 12:00 är en transporttjänst som erbjuder tidskritiska transporter med leverans före kl. 12.00 på leveransdagen. Tjänsten tillhandahåller en dörr-till-dörr service med möjlighet till leverans till utvalda länder i världen.

 

Kan jag skicka spårbart med TNT genom Sendify?

Alla frakter, både paket och pall, som du skickar med transportföretaget TNT genom Sendify är spårbara. På så sätt kan du hålla koll på din frakt varje steg av vägen. Enklast bevakar du din sändning genom att gå in på Sendify. Där finner du all relevant information om din frakt samlad på ett och samma ställe. Kan det bli enklare?

Registrera ett kostnadsfritt konto för ditt företag och boka din frakt med TNT redan idag. Över 10 000 företag har redan testat!

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris