Sendify

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Läs mer

Boka din frakt på 2 minuter

Genom att registrera dig gratis kan du komma igång direkt och jämföra både ledtider och pris mellan ledande fraktbolag. Ett smart system som hjälper dig att välja rätt fraktbolag.
Registrera dig gratis och se ditt fraktpris

Hur bokar jag frakt med Sendify?

Sendify erbjuder en allt-i-ett-tjänst för fraktbokning. Genom bokningssystemet får du som företagare tillgång till allt du kan tänkas behöva vid bokning av frakt – flera transportörer, bokningsdokument, support, samlade fakturor veckovis liksom information gällande vad man kan behöva tänka på när man bokar.

Sendify har som vision att stärka småföretag och småföretagare genom enklare frakt. Med detta som bakgrund erbjuder Sendify bara fraktbokning för företag. Sendify ger dig som företagare kontroll över din logistik, så att du sparar tid och kan fokusera på att utveckla din verksamhet.

Att börja boka frakt genom Sendify är en snabb och enkel process. Du skapar bara ett inlogg på web.sendify.se, som du sedan använder som inlogg. När du är inloggad är det bara att välja vilken typ av frakt du är intresserad av och vad du vill skicka. Det enda du behöver betala för är din frakt – smidigare än så blir det inte.

Bokningssystem
Jämför, boka och spåra alla frakter i ett system
Fraktavtal
Över 20 fraktavtal, med 5 transportörer
Logistiksupport
Snabb hjälp genom vår chat eller på telefon
Kostnadsfritt
Betala endast för det du skickar

Vilken typ av frakt kan jag boka med Sendify?

I Sendify kan du som företagare boka paket, pall och containerfrakt, inrikes och utrikes.

Fraktkostnaden du ser i Sendify är beräknad med alla spårbara tillägg. På så vis vet du exakt vad du kommer att betala för din frakt när du bokar.

Vill du boka större pall- och containerfrakt kan du läsa vidare om vår fraktförmedling här.

Vilka transportörer kan jag välja mellan?

När du ska boka frakt med Sendify finns det fyra välkända transportörer att välja mellan. Dessa är DHL, TNT, UPS och DSV.

Vi vet att våra kunder värdesätter valfrihet, därför har du som kund i Sendify möjligheten att själv kombinera transportörerna precis som du vill. Kanske vill du skicka ett paket med UPS? Eller en pall med DSV? Du bestämmer.

Henrik Karlsson, Key Account Manager på VANS

Vi får alla tillgängliga alternativ direkt i systemet, bara ett klick bort.

Hur samlar jag all min logistik på en plats?

Företag har ofta ett blandat fraktbehov, med olika typer av kollin och frakter. På samma sätt har företag ofta flera olika avtal med flera olika fraktbolag, vilket är både krångligt och tidsödande att hålla koll på. Om du istället bokar företagsfrakt med Sendify, tar vi hand om allt som har med frakten att göra, från avtal till förhandlingar, och samlar all information kring dina frakter på ett och samma ställe.

All frakt som du bokar i Sendify samlas alltid under samma ”tak”. Detta innebär att du möts av din sändningsöversikt så fort du loggar in på Sendify. Detta ger dig en enkel och överskådlig vy av dina frakter. Du kan dessutom se alla dina frakter under rubrikerna ”bokade”, ”pågående” och ”levererade”. Under dessa kategorier hittar du mer detaljerad information kring dina olika sändningar, exempelvis priset och vilken transportör du valde. Och kom ihåg, du får alltid en samlingsfaktura för alla dina bokade frakter.

Dags att börja boka frakt?

Sendify har ingen startavgift, månadskostnad eller bindningstid. På två minuter är du igång med att jämföra och boka frakt.

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris