Sendify

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Läs mer

Nordic Bulkers

Nordic Bulkers specialiserar sig på transport av torra och flytande bulkprodukter – i Västra och Nordeuropa. Vi erbjuder tyvärr inte Nordic Bulkers i Sendify i dagsläget men här kan du läsa mer om transportbolaget eller alternativt göra en sökning på din frakt i Sendify.
Beräkna ditt fraktpris i Sendify
from country
Du måste skriva in en godsvikt
se flag image
Please select a country
Du har inte valt godstyp än
Du måste skriva in en godsvikt
Minst ett av länderna måste vara Sverige. Antingen inrikes, import till Sverige eller export från Sverige.

Nordic Bulkers

Nordic Bulkers specialiserar sig på transport av torra och flytande bulkprodukter – i Västra och Nordeuropa. Vi erbjuder tyvärr inte Nordic Bulkers i Sendify i dagsläget men här kan du läsa mer om transportbolaget eller alternativt göra en sökning på din frakt i Sendify.
Beräkna ditt fraktpris i Sendify
from country
Du måste skriva in en godsvikt
se flag image
Please select a country
Du har inte valt godstyp än
Du måste skriva in en godsvikt
Minst ett av länderna måste vara Sverige. Antingen inrikes, import till Sverige eller export från Sverige.

Transportera bulkprodukter? Nordic Bulkers tar ditt gods hela vägen

Destination: Nord- och Västeuropa
Leveranstid: Beror på sändning
Typ av sändning: Specialiserar sig på transport av torra och flytande bulkprodukter. Kan skicka containrar och bulkvagnar.

Nordic Bulkers AB specialiserar sig på transport av torra och flytande bulkprodukter – allt från kol och malm till livs- och gödningsmedel via sjö, väg och järnväg. Med högkvalitativa och kostnadseffektiva logistiklösningar kan företaget tillgodose dina behov i Nord- och Västeuropa.

Med sina tre kärnvärden: innovation, hållbarhet och engagemang arbetar företaget hårt för att minimera sina utsläpp och främja hållbara lösningar. Nordic Bulkers är certifierade för miljöledning enligt ISO 14001 och utnyttjar modern teknik för att minska klimatpåverkan.

Affärsområden

Nordic Bulkers arbetar med tre affärsområden: industriell, petrokemikalier och lagring. Företaget tillgodoser den industriella branschens krav på effektiv, prisvärd och miljövänlig lagring och hantering av bulkvaror. “Bulkgods” inkluderar tusentals olika produkter, exempelvis plast i pulver och granulat, syror, gödningsmedel, cement samt livsmedel såsom vegetabiliska oljor, socker, mjöl och vin. Samtliga besitter olika krav på hur de ska hanteras och fraktas. Nordic Bulkers erhåller anpassad utrustning för alla produkter inom petrokemikalier.

Nordic Bulkers har hamnterminaler runt Svenska kusten och tillhandahåller lokaler med lager och hanterings- och förpackningsutrustning för bulkprodukter. Produkterna placeras i lager, silos eller containrar och transporteras via fartyg eller fordon. Företaget erbjuder även vägning och överföring från påsar till bulkform.

Logistik

Med modern teknik kan Nordic Bulkers transportera gods via sjö, väg eller järnväg. De tillhandahåller olika tjänster såsom containrar och bulkvagnar. Samtliga är kostnadseffektiva och miljövänliga på grund av intermodala transporter som minimerar koldioxidavtrycket, förhindrar extra förpackningar, spill och damm.

Här kan du läsa om Nordic Bulkers logistiklösningar. Alla är enkla i drift, har snabb lastning och tömning samt smidig rengöring.

  • 30 Bulkcontainer har 54 kubikmeter i volym med en nyttolast på 30 ton. Det finns inga förpackningskrav. Denna är lämplig för dig som önskar tillfällig eller mellanlagring. En multimodal lösning via sjö, väg och järnväg.
  • Vägbulk har 64 kubikmeter i volym och nyttolast på 32 ton. Den har trycksatt tömning och kan användas till pulver och granulat. Precis-i-tid-leverans!
  • 30 Bulkcontainer (innerfoder) har 59 kubikmeter i volym och nyttolast på 32 ton. Den har ett extra lastskydd med innerfoder och kan användas för styckegods. Töm ditt gods enkelt genom en “brevlåda”-panel. Fungerar för multimodal transport.
  • Tankcontainer har 37 kubikmeter i volym och nyttolast på 30 ton. Omfattar olika metoder för lastning och lossning beroende på gods samt krav. Den är mångsidig och temperaturkontrollerad vilket möjliggör för diverse produkter. Multimodal likaså.
  • 30 Silocontainer har 51 kubikmeter i volym med nyttolast på 32 ton. Användning för både pulver och granulat. Även multimodal.
  • Järnvägsvagnar har upp till 130 kubikmeter i volym och nyttolast på 72 ton. Dessa har lågt rullmotstånd och är energibesparande. Kan användas för granulat och pulver och har inga förpackningskrav.

Kvalitet

Vid frakt av känsligt och farligt gods säkerställer Nordic Bulkers att allt behandlas på rätt sätt för att undvika problem såsom felaktig hantering, försenad leverans eller onödiga kostnader. De garanterar högsta kvalitet – hela vägen.

Läs mer om Nordic Bulkers på deras sida här.

OBS! Tyvärr kan du inte boka med Nordic Bulkers i Sendify, utan i vår tjänst finner du fraktlösningar från DHL, DSV, FedEx, UPS och TNT.

Skicka med Sendify

När du skickar paket, pall eller container i Sendify kan du ta del av upp till 20% lägre fraktpris och en plattform som gör det enkelt för företag att söka, jämföra och boka sin frakt – i ett och samma system.

Skicka paket, skicka pall, skicka container i Sendify

Se om Sendify passar just din frakt

  1. Gör en gratis sökning på din paket- pall- eller containerfrakt nedan
  2. Få automatiskt upp de bästa fraktprodukterna från DHL, DSV, TNT, FedEx och UPS– baserat på pris och ledtid
  3. Välj den frakt som passar dig bäst och boka direkt i plattformen

Jämför fraktprodukter och hitta det billigaste alternativet för din frakt

Registrera ett kostnadsfritt konto i Sendify idag och skicka dina försändelser med DHL, DSV, UPS, TNT och FedEx med upp till 20% lägre fraktpris.

Beräkna ditt fraktpris

Vanliga frågor

Vad kan man frakta med Nordic Bulkers?

Nordic Bulkers specialiserar sig på transport av torra och flytande bulkprodukter och du kan skicka containrar och bulkvagnar med dem.

Var kan jag skicka min frakt med Nordic Bulkers?

Du kan frakta inom Nord- och Västeuropa.

Hur fungerar Sendify?

Det är över 15 000 företag som skickar med Sendify idag. Dessa höga fraktvolymer gör att vi kan förhandla låga fraktpriser med leverantörer.

Alltså, när du skickar med Sendify kan du frakta med DHL, DSV, TNT, UPS och FedEx – med upp till 20% lägre fraktpris.

 

Dessutom är våran plattform byggd för att förenkla fraktprocessen från start till slut.

 

Kom igång gratis direkt.