Sendify

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Läs mer

Närkefrakt

Närkefrakt erbjuder lastbilstransport inom hela Sverige. Vi erbjuder tyvärr inte Närkefrakt i Sendify i dagsläget men här kan du läsa mer om transportbolaget eller alternativt göra en sökning på din frakt i Sendify.
Beräkna ditt fraktpris i Sendify
from country
Du måste skriva in en godsvikt
se flag image
Please select a country
Du har inte valt godstyp än
Du måste skriva in en godsvikt
Minst ett av länderna måste vara Sverige. Antingen inrikes, import till Sverige eller export från Sverige.

Närkefrakt

Närkefrakt erbjuder lastbilstransport inom hela Sverige. Vi erbjuder tyvärr inte Närkefrakt i Sendify i dagsläget men här kan du läsa mer om transportbolaget eller alternativt göra en sökning på din frakt i Sendify.
Beräkna ditt fraktpris i Sendify
from country
Du måste skriva in en godsvikt
se flag image
Please select a country
Du har inte valt godstyp än
Du måste skriva in en godsvikt
Minst ett av länderna måste vara Sverige. Antingen inrikes, import till Sverige eller export från Sverige.

Närkefrakt - Sveriges bästa logistikläge

Destination: Hela Sverige
Leveranstid: Beror på sändning
Typ av tjänst: Lastbilstransport

Genom sin strategiska placering vid E18 och E20 i Örebro, har Närkefrakt Sveriges bästa logistikläge. Med en effektiv terminal och skräddarsydda logistiklösningar inom fjärr- och distribution, bygg- och anläggning, kranbils- och specialtransporter, miljötransport samt tipp och återvinning kan de hantera och leverera gods till hela Sverige – allt med personlig service, kostnadseffektivitet och miljöansvar.

Terminal

Företaget grundades år 1936 och har idag en funktionellt planlagd terminal på 3000 kvadratmeter med lager, kontor, tvätthall, verkstad och uppställningsytor för fordon. Terminalen är utrustad med tekniska hjälpmedel och WMS-system som gör att Närkefrakt kan tillhandahålla varm- och kallager, godshantering, omlastning och omex av ditt gods. 

Bygg & Anläggning

Letar du efter prisvärda och flexibla bygg- och anläggningstjänster? Med lång erfarenhet erbjuder Närkefrakt anläggsningstransporter, schaktmassor, asfalt, ballast och entreprenad. 

Kranbil- eller specialtransport?

Hos Närkefrakt finns det gott om kranbilar och specialtransporter, från öppna fordon och bredlaster till byggmaterialtransporter och transporter av väggelement. Vid lyft och placering av gods ser Närkefrakt till att hantera ditt gods med precision, rutin och engagemang. 

Distribution

Hämtar och levererar gods, från dörr till dörr. Närkefrakt har olika fjärr- och distributionstransporter. Transportera stora som små sändningar – styckegods, pall, skrymmande och känsligt gods. Med Närkefrakt kan du få budkörning med express- och GDP-transporter, beställning- och kretstrafik med dagliga leveranser till grossister och dagligvaruhandel. 

Frakta kallt

Inom kyl och frys kan Närkefrakt hjälpa dig med transporter av tempererat gods, styckegods, delpartier, fullast och kyl- och fryslager. Transporterna är utrustade med kyl och frys för att bevara högsta kvalitet hos känsligt och tempererat gods.

Miljötransporter

Med biogasdrivna miljötransporter kan Närkefrakt hjälpa dig med hushållssopor, slam, restprodukter och farligt avfall. Även tjänster som högtrycksspolning av ledningar och slamsugning. 

Mellringetippen

På Närkefrakts egen tipp Mellringetippen finns flera tipptjänster där de kan hantera berg- och schaktmassor, restprodukter samt sortering och betongkrossning. Här finns också försäljning av jord- och grusprodukter.

En verkstad – med allt och lite till

Närkefrakt har en verkstad med tankanläggning där alla fordon är välkomna. Med experter inom tunga och medeltunga fordon kan de utföra allt från motor-, broms- och transmissionsreparationer till fordonsbyggnationer. Företaget sköter allt själva! 

Vinterväghållning

Du kan även få hjälp med att ploga, sanda och röja bort snö. Företaget skickar ut fordon för motor- och riskvägar och gång- och cykelbanor. 

Hållbarhet är en självklarhet

Tillsammans med Fair Transport arbetar Närkefrakt aktivt med hållbarhet, miljöansvar och trafiksäkerhet. Genom hållbara transporter, fokus på trafiksäkerhet och ökad användning av fossilfria drivmedel räknar de med att år 2030 ska stora delar av fordonsflottan vara klimatsmart.

Läs mer om Närkefrakt på deras sida.

OBS! Tyvärr kan du inte boka med Närkefrakt i Sendify, utan i vår tjänst finner du fraktlösningar från DHL, DSV, FedEx, UPS och TNT.

Skicka med Sendify

När du skickar paket, pall eller container i Sendify kan du ta del av upp till 20% lägre fraktpris och en plattform som gör det enkelt för företag att söka, jämföra och boka sin frakt – i ett och samma system.

Skicka paket, skicka pall, skicka container i Sendify

Se om Sendify passar just din frakt

  1. Gör en gratis sökning på din paket- pall- eller containerfrakt nedan
  2. Få automatiskt upp de bästa fraktprodukterna från DHL, DSV, TNT, FedEx och UPS– baserat på pris och ledtid
  3. Välj den frakt som passar dig bäst och boka direkt i plattformen

Jämför fraktprodukter och hitta det billigaste alternativet för din frakt

Registrera ett kostnadsfritt konto i Sendify idag och skicka dina försändelser med DHL, DSV, UPS, TNT och FedEx med upp till 20% lägre fraktpris.

Beräkna ditt fraktpris

Vanliga frågor

Vad kan man frakta med Närkefrakt?

Du kan skicka lastbilstransport med Närkefrakt.

Var kan jag skicka min frakt med Närkefrakt?

Inom hela Sverige.

Hur fungerar Sendify?

Det är över 15 000 företag som skickar med Sendify idag. Dessa höga fraktvolymer gör att vi kan förhandla låga fraktpriser med leverantörer.

Alltså, när du skickar med Sendify kan du frakta med DHL, DSV, TNT, UPS och FedEx – med upp till 20% lägre fraktpris.

 

Dessutom är våran plattform byggd för att förenkla fraktprocessen från start till slut.

 

Kom igång gratis direkt.