Sendify

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Läs mer

Kuehne+Nagel

Med Kuehne+Nagel kan du skicka allt från mindre än hel lastbil (LTL) och hel lastbil (FTL) till mindre än en containerlast (LCL) och hel container (FCL) – runtom i världen. Vi erbjuder tyvärr inte Kuehne+Nagel i Sendify i dagsläget men här kan du läsa mer om transportbolaget eller alternativt göra en sökning på din frakt i Sendify.
Beräkna ditt fraktpris i Sendify
from country
Du måste skriva in en godsvikt
se flag image
Please select a country
Du har inte valt godstyp än
Du måste skriva in en godsvikt
Minst ett av länderna måste vara Sverige. Antingen inrikes, import till Sverige eller export från Sverige.

Kuehne+Nagel

Med Kuehne+Nagel kan du skicka allt från mindre än hel lastbil (LTL) och hel lastbil (FTL) till mindre än en containerlast (LCL) och hel container (FCL) – runtom i världen. Vi erbjuder tyvärr inte Kuehne+Nagel i Sendify i dagsläget men här kan du läsa mer om transportbolaget eller alternativt göra en sökning på din frakt i Sendify.
Beräkna ditt fraktpris i Sendify
from country
Du måste skriva in en godsvikt
se flag image
Please select a country
Du har inte valt godstyp än
Du måste skriva in en godsvikt
Minst ett av länderna måste vara Sverige. Antingen inrikes, import till Sverige eller export från Sverige.

Transport och logistik - Kuehne+Nagel har hela paketet

Destination: Sjö-, flyg- och vägtransport över hela världen
Leveranstid: Beror på sändning
Typ av sändning: Allt från mindre än hel lastbil (LTL) och hel lastbil (FTL) till mindre än en containerlast (LCL) och hel container (FCL)

Kuehne+Nagel är ett ledande transportföretag som tillhandahåller tillförlitliga logistiklösningar som sjö-, flyg- och vägtransport över hela världen. De erbjuder också konsultation, tull- och lagerhantering samt försäkringslösningar – i stort sett hela paketet.

Med över 130 års erfarenhet och ett internationellt nätverk kan Kuehne+Nagel leverera innovativa helhetslösningar till kunder inom bil, flyg, konsument, teknologi, industri samt läkemedel och hälsa. Företaget tänker mycket på miljön och strävar efter att minska sin klimatpåverkan med hållbar logistik. Målet är att upprätthålla effektiv koldioxidhantering, ge kunder miljövänliga erbjudanden och skaffa logistiktjänster baserade på miljökriterier.

Transport

Sjöfrakt

Hos Kuehne+Nagel finns experter som vill hjälpa dig att hitta den mest effektiva sjöfraktslösningen för dina behov. Genom många globala kontakter och toppmoderna tekniska medel kan företaget hitta rätt fraktalternativ. De omfattar fraktlösningar för hel container (FCL), mindre än en containerlast (LCL), kyltransport, överdimensionerad transport och projektlogistik.

Flygfrakt

Frakta gods snabbt, säkert och i perfekt skick med Kuehne+Nagels flygfraktslösningar. Med ett brett utbud kan företaget erbjuda dig flygfraktsprodukter, chartertjänster, Sea-Air, fraktförsäkring och tullklarering. Du får ett dedikerat flygfraktsteam som skräddarsyr lösningar anpassade efter dina behov. Utnyttja företagets stora nätverk och frakta med världens främsta transportörer.

Vägtransport

Transportera gods med FTL, LTL och styckegodslösningar på vägarna genom hela Europa. Kuehne+Nagel erbjuder:

  • KN Eurolink groupage: transportkonsolidering för planering och maximal effektivitet.
  • KN EuroDirect: tjänster för full- och dellast med direkttransport för att minimera tid och öka säkerheten.
  • KN PharmaChain: certifierade lagrings- och transportlösningar för läkemedel och hälsovårdsprodukter.
  • Expo och Events: skräddarsydd transportplanering och koordination över hela världen.

Håll koll på dina försändelser genom MyKN. Där får du full uppsikt över allt som händer!

Logistiktjänster

Lagerhantering och distribution

Vill du ha lösningar för emballage, produktion, e-handel eller distribution? Företaget hjälper dig genom att tillgodose lager- och distributionsmöjligheter.

Projektlogistik

Tack vare bred expertis kombinerat med charterlösningar, riskbedömningar och projektledningskompetens kan Kuehne+Nagel hjälpa till att utforma transportlösningar som passar för just dig.

Fjärdepartslogistik

Med global erfarenhet inom fjärdepartslogistik kan företaget utrusta dig med ett integrerat ekosystem som ger möjlighet att se över transaktioner, leverantörer och samarbetspartners.

Tullklarering

Tull kan vara knepigt. Som specialister kan Kuehne+Nagel stötta dig med operativ tullklarering, handelshantering, tullefterlevnad och digitalisering av tullförfaranden.

Försäkringslösningar

Det finns alltid risker med last som fraktas. I samarbete med sakförsäkringsmedlaren Nacora International kan de hitta det bästa försäkringskyddet för dig – oavsett om det gäller sjö-, flyg- eller vägfrakt.

Konsultation

Tips är alltid nyttigt. Kuehne+Nagel erbjuder rådgivning om hur du kan optimera dina transportlösningar på bästa sätt. Du kan exempelvis effektivisera din leveranskedja med hjälp av metoder och affärsanalyser som identifierar förbättringar, minskar kostnader och ökar produktiviteten.

Läs mer om Kuehne+Nagel på deras sida här.

OBS! Tyvärr kan du inte boka med Kuehne+Nagel i Sendify, utan i vår tjänst finner du fraktlösningar från DHL, DSV, FedEx, UPS och TNT.

Skicka med Sendify

När du skickar paket, pall eller container i Sendify kan du ta del av upp till 20% lägre fraktpris och en plattform som gör det enkelt för företag att söka, jämföra och boka sin frakt – i ett och samma system.

Skicka paket, skicka pall, skicka container i Sendify

Se om Sendify passar just din frakt

  1. Gör en gratis sökning på din paket- pall- eller containerfrakt nedan
  2. Få automatiskt upp de bästa fraktprodukterna från DHL, DSV, TNT, FedEx och UPS– baserat på pris och ledtid
  3. Välj den frakt som passar dig bäst och boka direkt i plattformen

Jämför fraktprodukter och hitta det billigaste alternativet för din frakt

Registrera ett kostnadsfritt konto i Sendify idag och skicka dina försändelser med DHL, DSV, UPS, TNT och FedEx med upp till 20% lägre fraktpris.

Beräkna ditt fraktpris

Vanliga frågor

Vad kan man frakta med Kuehne+Nagel?

Du kan skicka allt från mindre än hel lastbil (LTL) och hel lastbil (FTL) till mindre än en containerlast (LCL) och hel container (FCL).

Var kan jag skicka min frakt med Kuehne+Nagel?

Kuehne+Nagel har ett globalt nätverk som möjliggör frakt runt hela världen.

Hur fungerar Sendify?

Det är över 15 000 företag som skickar med Sendify idag. Dessa höga fraktvolymer gör att vi kan förhandla låga fraktpriser med leverantörer.

Alltså, när du skickar med Sendify kan du frakta med DHL, DSV, TNT, UPS och FedEx – med upp till 20% lägre fraktpris.

 

Dessutom är våran plattform byggd för att förenkla fraktprocessen från start till slut.

 

Kom igång gratis direkt.