Sendify

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Läs mer

Geodis

Geodis är en världsledande aktör inom transport, logistik och supply chain management med tjänster som täcker väg-, flyg- och sjötransporter runtom i hela världen. Vi erbjuder tyvärr inte Geodis i Sendify i dagsläget men här kan du läsa mer om transportbolaget eller alternativt göra en sökning på din frakt i Sendify.
Beräkna ditt fraktpris i Sendify
from country
Du måste skriva in en godsvikt
se flag image
Please select a country
Du har inte valt godstyp än
Du måste skriva in en godsvikt
Minst ett av länderna måste vara Sverige. Antingen inrikes, import till Sverige eller export från Sverige.

Geodis

Geodis är en världsledande aktör inom transport, logistik och supply chain management med tjänster som täcker väg-, flyg- och sjötransporter runtom i hela världen. Vi erbjuder tyvärr inte Geodis i Sendify i dagsläget men här kan du läsa mer om transportbolaget eller alternativt göra en sökning på din frakt i Sendify.
Beräkna ditt fraktpris i Sendify
from country
Du måste skriva in en godsvikt
se flag image
Please select a country
Du har inte valt godstyp än
Du måste skriva in en godsvikt
Minst ett av länderna måste vara Sverige. Antingen inrikes, import till Sverige eller export från Sverige.

Geodis vill bli din tillväxtpartner

Destination: Hela världen
Leveranstid: Beror på sändning
Typ av tjänst: Väg-, flyg- och sjötransporter (skicka FTL, LTL, styckegods, hel- och dellast, och containrar)

Geodis är en världsledande aktör inom transport, logistik och supply chain management. En sann tillväxtpartner som hjälper kunder att lyckas genom att säkra leveranskedjor med hållbara helhetslösningar utifrån tjänster såsom väg-, flyg- och sjötransporter och kontraktlogistik med mera. Med ett globalt nätverk levererar Geodis varor med innovativ och miljövänlig logistik. 

Maximera din försörjningskedja

Vill du optimera din försörjningskedja? Med Geodis kan din försörjningskedja förvandlas till en strategisk tillgång. Geodis stödjer branscher såsom detaljhandel, industriell, snabbrörliga konsumentvaror, fordon och mobilitet, högteknologi, sjukvård samt flyg och försvar. Med effektiv expertis vill de hjälpa dig att optimera din försörjningskedja och få ökad effektivitet och lönsamhet. 

Kontraktslogistik? Geodis har det du letar efter!

Geodis är en nyckelaktör inom kontraktslogistik och stöttar dig hela vägen från produktion och lager till distribution och leverans. De analyserar dina behov och ordnar lönsamma lösningar som minskar lagerkostnader, utvecklar affärer och konkurrensfördelar samt effektiviserar din försörjningskedja. 

Unika projekt – unika experter

Varje projekt har egna krav på säkerhet, projektledning och produktivitet. Med ett stort nätverk av projektlogistikexperter kan Geodis planera, konstruera och genomföra dina projekt – var de än är. Oavsett om du har avancerad, överdimensionerad eller tungt gods kan de hjälpa dig med högkvalitativa transporttekniska lösningar. Geodis tillhandahåller expertlogistiktjänster för större industrier såsom: olja, gas, järnväg, kärnkraft, gruvdrift, förnybar energi, petrokemi med mera. 

Distribution & Express

Geodis är en av världens största aktörer för distributions- och expresslösningar. Företaget erbjuder skräddarsydda lösningar till kunder och slutmottagare med tjänster såsom optimering av transportorganisation, produkthanteringstjänster, servicekvalitet, kundrelationstjänster och sista-milen-leveranser – som de för övrigt är experter på. 

Geodis sköter din tull

Som en certifierad partner kan Geodis hantera dina tullbehov åt dig. Företaget kan hjälpa dig att minimera både risker och kostnader i din leveranskedja. 

Väg-, flyg- och sjötransport

Hos Geodis hittar du ett brett utbud av vägtransportlösningar som garanterar flexibilitet, lyhördhet och hög kapacitet. De tillhandahåller FTL, LTL, styckegods, hel- och dellast. Transportera bulkprodukter, temperaturkontrollerade eller farliga gods med ett engagerat team av speditörer i hela Europa. 

Företaget erbjuder också skräddarsydda flygfraktslösningar. Geodis har tre olika flygfraktstjänster: AirFlex, AirFast och AirSave. Till dessa kan du välja mervärdestjänster som hantering av överdimensionerad, farligt gods eller temperaturkontrollerad last samt transportförsäkring. 

När det gäller sjöfrakt kan du välja FCL, LCL eller en kombination av Sea-Air. Även här kan du lägga till tjänster för överdimensionerad last, projektlast, bulkprodukter, farligt gods, konsolidering, transportförsäkring med mera. 

Vill du kombinera flera transportlösningar? Geodis erbjuder multimodal transport via sjö, flyg, väg och järnväg. Leverans för dig som vill få ökad transportkapacitet, mindre kostnader, snabbare transittider och minskat koldioxidavtryck. 

Läs mer om Geodis på deras egna sida här.

OBS! Tyvärr kan du inte boka med Geodis i Sendify, utan i vår tjänst finner du fraktlösningar från DHL, DSV, FedEx, UPS och TNT.

Skicka med Sendify

När du skickar paket, pall eller container i Sendify kan du ta del av upp till 20% lägre fraktpris och en plattform som gör det enkelt för företag att söka, jämföra och boka sin frakt – i ett och samma system.

Skicka paket, skicka pall, skicka container i Sendify

Se om Sendify passar just din frakt

  1. Gör en gratis sökning på din paket- pall- eller containerfrakt nedan
  2. Få automatiskt upp de bästa fraktprodukterna från DHL, DSV, TNT, FedEx och UPS– baserat på pris och ledtid
  3. Välj den frakt som passar dig bäst och boka direkt i plattformen

Jämför fraktprodukter och hitta det billigaste alternativet för din frakt

Registrera ett kostnadsfritt konto i Sendify idag och skicka dina försändelser med DHL, DSV, UPS, TNT och FedEx med upp till 20% lägre fraktpris.

Beräkna ditt fraktpris

Vanliga frågor

Vad kan man frakta med Geodis?

Du kan skicka FTL, LTL, styckegods, hel- och dellast, och containrar.

Var kan jag skicka min frakt med Geodis?

Der erbjuder sjö-  väg- och flyfrakt runtom i värdlen.

Hur fungerar Sendify?

Det är över 15 000 företag som skickar med Sendify idag. Dessa höga fraktvolymer gör att vi kan förhandla låga fraktpriser med leverantörer.

Alltså, när du skickar med Sendify kan du frakta med DHL, DSV, TNT, UPS och FedEx – med upp till 20% lägre fraktpris.

 

Dessutom är våran plattform byggd för att förenkla fraktprocessen från start till slut.

 

Kom igång gratis direkt.