Sendify

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Läs mer

Fraktkedjan

Med Fraktkedjan kan du skicka lastbilstransport och specialtransport i Västsverige. Vi erbjuder tyvärr inte Fraktkedjan i Sendify i dagsläget men här kan du läsa mer om transportbolaget eller alternativt göra en sökning på din frakt i Sendify.
Beräkna ditt fraktpris i Sendify
from country
Du måste skriva in en godsvikt
se flag image
Please select a country
Du har inte valt godstyp än
Du måste skriva in en godsvikt
Minst ett av länderna måste vara Sverige. Antingen inrikes, import till Sverige eller export från Sverige.

Fraktkedjan

Med Fraktkedjan kan du skicka lastbilstransport och specialtransport i Västsverige. Vi erbjuder tyvärr inte Fraktkedjan i Sendify i dagsläget men här kan du läsa mer om transportbolaget eller alternativt göra en sökning på din frakt i Sendify.
Beräkna ditt fraktpris i Sendify
from country
Du måste skriva in en godsvikt
se flag image
Please select a country
Du har inte valt godstyp än
Du måste skriva in en godsvikt
Minst ett av länderna måste vara Sverige. Antingen inrikes, import till Sverige eller export från Sverige.

Fraktkedjan - fraktjätte på Västkusten

Destination: Västsverige
Leveranstid: Beror på sändning
Typ av tjänst: Lastbilstransport och specialtransport

Fraktkedjan är ett av Västsveriges ledande transportföretag och åkeri inom distribution och anläggning. Med stenkoll på närmiljön, passionerade specialister, täkter, terminaler och en modern fordonsflotta kan Fraktkedjan skräddarsy hållbara, kostnadseffektiva och miljövänliga helhetslösningar för dig och dina behov.

Anläggningstransporter

Fraktkedjan har anläggningstransporter för schakt, entreprenad, maskin och material. Företaget tar emot schaktmassor och levererar kross- och naturmaterial av olika slag med lastväxlarflak eller containrar. Hos Fraktkedjan kan du hitta anläggningsfordon såsom asfalt-, betong-, plog-, sop-, slamsugning-, krok- och schaktbil. 

Kranbiltransporter

Med lång erfarenhet och mångsidig fordonspark kan Fraktkedjan tillgodose dina behov – allt från att transportera båtar, resa hus eller flytta på containrar. 

Fraktkedjan erbjuder: 

  • Bodbil – Optimalt för att lyfta tungt och långt
  • Kranbil – med “fast” flak som passar distributionskörning för exempelvis trävaruhandeln, uthyrningsbranschen och byggarbetsplatser
  • Anläggningskranbil – är utrustad med skopa/grip och levererar jord, kross- och naturmaterial samt sprängsten
  • Utrustning – tillhandahåller skopor, kransågar, personkorgar, Wirespel, Jibb, pallgafflar, gips/kallok, lyftbasker och körplåtar

Specialtransporter

Vare sig din last är för hög, tung, bred eller lång – Fraktkedjan hjälper dig! Med bred kunskap inom industri- och specialtransporter kan de utforma effektiva transportlösningar och dessutom ordna med specialtillstånd, dokumenthantering , följebilar och vägtransportledare. Även kyl- och frystransporter är inga problem. De har flera olika thermotransporter och sköter hela din leveranskedja, från början till slut. 

Jord till kross

Genom ett brett sortiment av jord, grus, sand och makadam kan Fraktkedjan leverera det du behöver direkt till dig. Med tippbil, kranbil eller i storsäck – du väljer. 

Lagring

Behöver du kort- eller långtidslagring? Fraktkedjans terminal ligger i Mölnlycke. Här hittar du rätt kompetens för säker och effektiv terminalhantering med ompackning, orderplock, avsering, etikettering. 

Distribution 

Fraktkedjan löser distribution av små som stora paket. Med ett komplett verktyg av drivna medarbetare, fordon såsom budbilar, tempurerade och ADR-fordon och terminallösningar kan de erbjuda högkvalitativa distributionslösningar. 

Kundunika lösningar

För att ge kunder bästa möjliga service utformar Fraktkedjan unika transportlösningar genom outsourcing, gods- och kolliscanning, uppföljning med statistik och miljörapporter och fordon anpassade efter kundens önskemål.

Återvinning

Fraktkedjan har mottagnings- och återvinningsanläggningar där de kan hantera schakt- och fyllnadsmassor, jord, ris, stubbar, torv med mera, som sedan återvinns och förädlas till nya produkter. De har även vattenreningsanläggningar som renar förorenat schaktvatten som inte får släppas ut eller ledas om, utan att renas först. 

Miljö

För att minska miljöbelastningen väljer Fraktkedjan att investera i hållbara fordon, använda alternativa drivmedel och samverka med kunder. De verkar genom Fair Transport som tar ansvar för hållbarhet kring medarbetare, miljö och trafiksäkerhet.

Läs mer om Fraktkedjan på deras sida.

OBS! Tyvärr kan du inte boka med Fraktkedjan i Sendify, utan i vår tjänst finner du fraktlösningar från DHL, DSV, FedEx, UPS och TNT.

Skicka med Sendify

När du skickar paket, pall eller container i Sendify kan du ta del av upp till 20% lägre fraktpris och en plattform som gör det enkelt för företag att söka, jämföra och boka sin frakt – i ett och samma system.

Skicka paket, skicka pall, skicka container i Sendify

Se om Sendify passar just din frakt

  1. Gör en gratis sökning på din paket- pall- eller containerfrakt nedan
  2. Få automatiskt upp de bästa fraktprodukterna från DHL, DSV, TNT, FedEx och UPS– baserat på pris och ledtid
  3. Välj den frakt som passar dig bäst och boka direkt i plattformen

Jämför fraktprodukter och hitta det billigaste alternativet för din frakt

Registrera ett kostnadsfritt konto i Sendify idag och skicka dina försändelser med DHL, DSV, UPS, TNT och FedEx med upp till 20% lägre fraktpris.

Beräkna ditt fraktpris

Vanliga frågor

Vad kan man frakta med Fraktkedjan?

Du kan skicka lastbilstransport och specialtransport.

Var kan jag skicka min frakt med Fraktkedjan?

I Västsverige.

Hur fungerar Sendify?

Det är över 15 000 företag som skickar med Sendify idag. Dessa höga fraktvolymer gör att vi kan förhandla låga fraktpriser med leverantörer.

Alltså, när du skickar med Sendify kan du frakta med DHL, DSV, TNT, UPS och FedEx – med upp till 20% lägre fraktpris.

 

Dessutom är våran plattform byggd för att förenkla fraktprocessen från start till slut.

 

Kom igång gratis direkt.