Sendify

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Läs mer

DFDS

Med DFDS kan du skicka sjö-, väg- och tågtransport inom Europa och Storbritannien. Vi erbjuder tyvärr inte DFDS i Sendify i dagsläget men här kan du läsa mer om transportbolaget eller alternativt göra en sökning på din frakt i Sendify.
Beräkna ditt fraktpris i Sendify
from country
Du måste skriva in en godsvikt
se flag image
Please select a country
Du har inte valt godstyp än
Du måste skriva in en godsvikt
Minst ett av länderna måste vara Sverige. Antingen inrikes, import till Sverige eller export från Sverige.

DFDS

Med DFDS kan du skicka sjö-, väg- och tågtransport inom Europa och Storbritannien. Vi erbjuder tyvärr inte DFDS i Sendify i dagsläget men här kan du läsa mer om transportbolaget eller alternativt göra en sökning på din frakt i Sendify.
Beräkna ditt fraktpris i Sendify
from country
Du måste skriva in en godsvikt
se flag image
Please select a country
Du har inte valt godstyp än
Du måste skriva in en godsvikt
Minst ett av länderna måste vara Sverige. Antingen inrikes, import till Sverige eller export från Sverige.

DFDS

Destination: Stort nätverk i främst Europa och Storbritannien
Leveranstid: Beror på sändning
Typ av sändning: Allt från styckegods till fullast och containrar

DFDS logistics tillhandahåller ett stort nätverk i främst Europa och Storbritannien och erbjuder högkvalitativa logistiklösningar inom sjö-, väg- och tågtransport i samband med ett miljövänligt och hållbart tänkande.

Företaget grundades 1866 och erbjuder logistiklösningar för flera olika branscher såsom livsmedel, detaljhandel, teknik och industri. Deras tjänster består av transport, tullhantering, lagerlösningar, tredje- och fjärdepartslogistik samt digitala lösningar. Med en bred branschexpertis skräddarsyr DFDS transporter efter dina behov.

Sjö

Med DFDS kan du frakta gods över havet. Företaget har ett globalt nätverk av sjöfartsrutter som möjliggör för tjänster som full containerlast för transport av stora volymer, mindre än en containerlast för transport av mindre volymer och Roll-on/Roll-off för transport av exempelvis tunga fordon som kan rulla av och på fartyget.

Väg

DFDS erbjuder vägtransporter med tjänster såsom fullast (FTL och FCL), styckegods (LTL och LCL) och speciallast.

  • Fullast passar för stora mängder gods. Full lastbilslast (FTL) är för leveranser som kräver hela lastbilens totala utrymme. Full containterlast (FCL) är istället en hel container. Detta rekommenderas för last med stor risk, högt värde eller tunga transporter över långa avstånd.
  • Styckegods är till för transport av mindre mängder gods. Mindre än trailerlast (LTL) är en tjänst där du kan boka en del av en lastbil medan mindre än en containerlast (LCL) ger möjlighet att boka en del av en container.
  • För speciallaster finns olika alternativ som utökningsbara flaktrailers, låglastare, utökningsbara semilåglastare, betongtransporter, eskortfordon, mega- och standardflaktrailers samt Kuip-trailers.

Kräver ditt gods temperaturreglering? DFDS fraktar allt från skaldjur, jordbruksprodukter och frysta livsmedel till kemikalier och läkemedel via sjö eller väg.

Järnväg

Järnvägstransport är ett pålitligt, prisvärt och CO2-effektivt alternativ för dig som vill transportera gods under långa sträckor, lasta till samma hamn eller önskar minskade koldioxidutsläpp. DFDS erbjuder tre olika järnvägspaket:

  • Company train är en fullständig lösning med tidsbokning, utrustning och vagnstyper anpassat efter dina behov.
  • Regular business är en skräddarsydd lösning för kunder som regelbundet skickar samma volymer via samma järnvägslinje.
  • Spot booking är en hållbar lösning där ditt gods kan läggas till på ett tåg som redan är på väg.

Tredjeparts- och fjärdepartslogistik

Med tredjepartslogistik (3PL) anpassas din försörjningskedja efter behov och möjliggör för en problemfri övergång. DFDS ser till att handplocka leverantörer och skräddarsyr lösningar som beaktar lastens utrymme, arbetskraft och transport utifrån lagerbehov. Genom fjärdepartslogistik (4PL) kan din försörjningskedja bli ännu smidigare. Utöver 3PL-tjänster får du extra rådgivning samt stöd med nätverksanalys, konsultation, planering och projektledning.

Lagerhållning

DFDS har lagerhållningsanläggningar med olika tjänster som exempelvis lagerhantering, omlastning, förpackningstjänster och orderbearbetning. DFDS skickliga team säkerställer att ditt gods hanteras på bästa möjliga sätt.

Digitala logistiktjänster

DFDS erbjuder API- och EDI-lösningar för att underlätta datautbyte och effektivisera logistikprocesser utifrån transportbokning, spårning av leveranser och fakturahantering samt order- och lagerhantering. DFDS har även DFDS Direct och Myfreight som är två tjänster där du enkelt kan sända direkttransporter i Europa samt hantera logistik.

Läs mer om DFDS här.

OBS! Tyvärr kan du inte boka med DFDS i Sendify, utan i vår tjänst finner du fraktlösningar från DHL, DSV, FedEx, UPS och TNT.

Skicka med Sendify

När du skickar paket, pall eller container i Sendify kan du ta del av upp till 20% lägre fraktpris och en plattform som gör det enkelt för företag att söka, jämföra och boka sin frakt – i ett och samma system.

Skicka paket, skicka pall, skicka container i Sendify

Se om Sendify passar just din frakt

  1. Gör en gratis sökning på din paket- pall- eller containerfrakt nedan
  2. Få automatiskt upp de bästa fraktprodukterna från DHL, DSV, TNT, FedEx och UPS– baserat på pris och ledtid
  3. Välj den frakt som passar dig bäst och boka direkt i plattformen

Jämför fraktprodukter och hitta det billigaste alternativet för din frakt

Registrera ett kostnadsfritt konto i Sendify idag och skicka dina försändelser med DHL, DSV, UPS, TNT och FedEx med upp till 20% lägre fraktpris.

Beräkna ditt fraktpris

Vanliga frågor

Vad kan man frakta med DFDS?

Du kan skicka allt från styckegods till fullast och containrar

Var kan jag skicka min frakt med DFDS?

DFDS har ett stort nätverk i främst Europa och Storbritannien.

Hur fungerar Sendify?

Det är över 15 000 företag som skickar med Sendify idag. Dessa höga fraktvolymer gör att vi kan förhandla låga fraktpriser med leverantörer.

Alltså, när du skickar med Sendify kan du frakta med DHL, DSV, TNT, UPS och FedEx – med upp till 20% lägre fraktpris.

 

Dessutom är våran plattform byggd för att förenkla fraktprocessen från start till slut.

 

Kom igång gratis direkt.