Boka transport och godstransport

Boka transporter med DHL, FedEx, TNT eller UPS

Hos Sendify kan du boka transporter direkt i vårt egendesignade TA-system (Transportaministrativt system) med transportörerna DHL, FedEx, TNT och UPS. Hur går processen för att boka en godstransport i Sendify till?

  1. Sök på destination och datum för upphämtning
  2. Jämför transportörer på tid och pris (med våra fraktavtal)
  3. Boka transport
  4. Avisera din kund
  5. Ta emot fraktfakturan

Boka transporter i Sendify

Vi vill att det ska vara enkelt och tidseffektivt att boka transporter, det var därför vi skapade vårt egna TA-system så vi kan vara din nya smarta fjärdepartslogistiker. Våra avtal täcker de flesta destinationer. Företag, privatpersoner, nationellt eller internationellt, allt fungerar i Sendify så länge du skickar till, från eller inom Sverige.

Vill du boka en kostnadsfri demo för en genomgång av systemet?

Boka transporter med våra avtal

Som kund i Sendify behöver du inte ha egna fraktavtal för att boka dina transporter. Vi har fördelaktiga fraktavtal med våra anslutna transportörer vilket innebär att du kan registrera dig kostnadsfritt på bara några minuter och börja boka transporter direkt. I systemet är det enkelt att skicka allt från paket, pallar och styckegods.

 

Hur skickas mina godstransporter?

När du bokar transporter i vår frakttjänst så skickas all frakt med lastbil eller flyg. Oberoende av vilken transportör du valt, hämtas godset upp hos ditt företag, eller önskad destination. Godstransporter hämtas sedan in till terminal, där det sorteras innan det sedan skickas vidare med rätt transportmedel till slutdestination. När du bokar transporter via Sendify kan du välja både transportör och vilken dag godset ska hämtas upp, vilket bäddar för flexibilitet när det kommer till framförhållning eller tidskritiska godstransporter.

Skräddarsy ditt system för godstransporter

Om det finns en önskan om att skapa ditt egna skräddarsydda system för din logistikhantering så finns också möjligheten att bygga en integration mot vårt API. På så sätt kan du hantera dina godstransporter i Sendify samtidigt som du exempelvis ser lagerstatus på dina varor.