Fjärdepartslogistik (4PL)

Fraktpriser och leveranstider från de ledande transportföretagen DHL, DSV, FedEx, TNT och UPS

TA-system

Jämför, boka och spåra din frakt

Fraktavtal

Över 20 fraktavtal med 5 transportörer

Logistiksupport

Vi finns på chat och telefon för dig

Kostnadsfritt

Betala bara för det du skickar

Fjärdepartslogistik online, fast smidigt

Med fjärdepartslogistik blir din frakt enklare genom att samla alla frakttjänster och transportörer hos en och samma logistikpartner.

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris

4PL – Ett smidigt logistiksystem

Som 4PL äger Sendify varken lastbilar eller lager. Vi förmedlar kostnadsfri fjärdepartslogistik online, som kopplar ihop ditt företag med de ledande transportörerna (DHL, DSV, FedEx, TNT och UPS). Vårt syfte är att förenkla din logistik online genom att samla alla viktiga funktioner på ett ställe. För oss på Sendify ser vi det som vårt primära ansvar som 4PL att leverera logistik som förenklar logistiken för dig. Vi vill också bidra till att du får tillgång till lägre fraktpriser genom våra fördelaktiga fraktavtal med transportörerna i vårt nätverk, men målet är alltid att du ska uppleva förenklad logistik online och att du sparar värdefull tid.

Sendifys logistiksystem gör att du kan ta snabba och datadrivna beslut. Sök efter skräddarsydda transportlösningar som visas i en överskådlig lista där du enkelt sorterar på tid eller pris. Med Sendify väljer du det alternativ som passar dig bäst. Du sköter all logistik online i vårt logistiksystem och skulle det finnas några frågor, finns vår snabba och kunniga kundservice tillgänglig direkt via chat eller telefon.

Fördelarna med en 4PL (fjärdepartslogistik online)

Fördelarna med att använda Sendify som 4PL är många. Eftersom vi äger vårt system så kan vi lägga samtliga resurser på att ständigt utveckla och förbättra vår frakttjänst. Detta innebär att du får det bästa från två världar genom specialiserade leverantörer. Fjärdepartslogistik online i Sverige som förser dig med ett enkelt system och kopplar ihop dig med världens ledande fraktbolag.

Som användare av Sendify har du en snabb och kunnig kundservice tillgänglig. Vi är din kontaktpunkt som sköter dina ärenden med transportörerna, vilket betyder att du kan lägga mer fokus på att skapa värde för ditt företag. En fjärdepartslogistik som oss ger dig en bättre översikt och kan göra dina flöden mer kostnadseffektiva.

Sendify är kompatibelt med majoriteten av system, från logistiksystem till affärssystem. Bygg kraftfulla integrationer med vårt API och skapa dina egna skräddarsydda system.

Redo att testa fjärdepartslogistik online? Med Sendify kommer du igång snabbt och du sköter all din logistik på ett och samma ställe.

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris