Logistik, fast på dina villkor

Ingen bindningstid, inga fasta kostnader - bara frakt.

0 SEK / mån 

  • TA-system
  • Fraktavtal
  • Logistiksupport
Kom igång direkt

Logistik, fast enkelt

Fraktavtal

TA-system

Logistiksupport

Ingen är bäst på allt. Med den utgångspunkten skapade vi Sendify. Vi har anslutit branschens ledande transportörer till vårt system så att du ska kunna försäkra dig om att du hittar den bästa lösningen – oavsett måldestination eller dimensioner. Vi erbjuder smart prisjämförelse, bokning och spårning på ett och samma ställe. Sendify förenklar din logistik oavsett om du skickar ett paket eller ett helt parti.

Vad får jag med Sendify?

  • Marknadens smidigaste TA-system
  • Över 20 fraktavtal med 5 transportörer
  • Logistiksupport för skräddarsydda lösningar
  • Support för ärenden med transportörerna
  • Samlingsfaktura för all din logistik

Vanliga frågor

Jag vill skicka ___ , vad kostar det?

Just detta är Sendify byggt för att svara. Priset på din frakt påverkas av många faktorer, t.ex. mått, vikt, sändarens och mottagarens adresser, brådskande, etc. och du kan enkelt jämföra och hitta det bästa priset från de ledande transportörerna genom vårt TA-system.

Hur står sig era priser sig gentemot andras?

Vi har ett stort och ständigt växande nätverk av användare. Tack vare detta kan vi förhandla med transportörerna och erbjuda konkurrenskraftiga priser. Det är viktigt att, när man jämför sin fraktlösning, kolla på andra variabler än pris – såsom hur bokningstjänsten fungerar, vilken support du får och vilka betalningsvillkor du har. 

Hur fungerar faktureringen?

Oavsett hur många olika transportörer och produkter du bokar med i Sendify så får du bara en samlingsfaktura.  Vi fakturerar en gång i veckan, varje onsdag. Fakturan skickar vi via mejl och ni har 20 dagars betalningsvillkor.

Vad ingår i priset?

Förutom moms, så inkluderar våra priser alla spårbara tillägg som t.ex. bränsle, säkerhetsavgifter, etc. Om det däremot uppstår kostnader efter att frakten är bokad, som till exempel när mottagaren inte är på plats när transportören försöker leverera, eller att man uppgett andra dimensioner än vad paket är så tillkommer det en tilläggsfaktura.

Hur mycket kostar det att använda Sendify?

Sendify har ingen bindningstid, startkostnad eller månadsavgift. Att använda oss och våra tjänster kostar ingenting. Vi överlever på en kickback på varje frakt som du skickar via Sendify – det betyder för användaren att du betalar bara för det du faktiskt skickar.