Logistik, fast på dina villkor

Ingen bindningstid, inga fasta kostnader – bara frakt.

0 SEK / mån 

  • TMS
  • Fraktavtal
  • Logistiksupport
Registrera dig gratis

Logistik, fast enkelt

Fraktavtal

TMS

Logistiksupport

Sendify erbjuder småföretagare en enkel och kostnadseffektiv fraktlösning – så att mindre tid och pengar kan spenderas på logistik och mer på att driva företag.

Vad får jag med Sendify?

  • Marknadens smidigaste TMS
  • 20 fraktavtal med 5 transportörer
  • Logistiksupport för skräddarsydda lösningar
  • Support för ärenden med transportörerna
  • Samlingsfaktura för all din logistik

Vanliga frågor

Jag vill skicka ___ , vad kostar det?

I Sendify gör du snabbt en prisjämförelse. Priset på din frakt påverkas av många faktorer, så som mått, vikt, sändarens och mottagarens adresser och om det är en tidskritisk sändning. Genom att göra en sökning kan du enkelt jämföra och hitta det bästa priset från de ledande transportörerna.

Hur står sig era priser gentemot andras?

Vi har ett stort och ständigt växande nätverk av användare. Tack vare detta kan vi förhandla med transportörerna och erbjuda konkurrenskraftiga priser. Det är viktigt att, när man jämför sin fraktlösning, även jämföra andra variabler än pris – så som hur bokningstjänsten fungerar, vilken support du får och vilka betalningsvillkor du har. 

Hur fungerar faktureringen?

Oavsett hur många olika transportörer och produkter du bokar med i Sendify så får du bara en samlingsfaktura.  Vi fakturerar en gång i veckan, varje onsdag. Fakturan skickar vi via mejl med 20 dagars betalningsvillkor.

Vad ingår i priset?

Alla våra priser är exklusive moms, men inkluderar alla spårbara tillägg som t.ex. bränsle och säkerhetsavgifter. Om det däremot uppstår kostnader efter att frakten är bokad, som till exempel när mottagaren inte är på plats när transportören försöker leverera, eller att man uppgett andra dimensioner än vad paket är, så tillkommer det en tilläggsfaktura.

Hur mycket kostar det att använda Sendify?

Sendify har ingen bindningstid, startkostnad eller månadsavgift. Att använda oss och våra tjänster kostar ingenting. Vår affärsmodell bygger på en kickback på varje frakt som du skickar via Sendify – vilket betyder att du endast betalat för det du faktiskt skickar.