Fraktpriser

Sänk dina fraktpriser med Sendify

Inga dolda fraktkostnader eller avgifter, inga bindningstider, inga abonnemangs- eller startkostnader. Med Sendify kan du frakta billigt från första bokade transporten och du behöver inte oroa dig för krångliga avtal. Skicka så lite eller så mycket du behöver, och betala endast för de frakter du bokar. Sendify är det smarta TA-systemet med fördelaktiga fraktavtal som sänker ditt företags fraktpriser och minskar de totala fraktkostnaderna.

Ta kontroll över dina fraktpriser

För varje försändelse som skickas via Sendify, tar vi en procentuell avgift på fraktpriserna. Därför påverkas dina fraktkostnader endast av antalet försändelser du skickar. Enkelt uttryckt: du fraktar billigt och betalar aldrig för något du inte använder.

 

Vår vision är att förenkla logistiken och därför vill vi göra fraktkostnader mer transparenta och göra det enkelt för dig som kund att ta rätt beslut. Det innebär att vi ger dig möjlighet att jämföra både fraktpriser och leveranstider hos de ledande transportörerna för att välja det alternativ som passar dig och ditt företag bäst – frakta billigt med valmöjligheter.

 

Vår frakttjänst ger dig en tydlig översikt av hur mycket gods ditt företag fraktar och du kan utifrån det göra aktiva val för att sänka dina fraktkostnader. Vet du vad? Du samlar samtidigt alla dina fakturor på ett och samma ställe vilket skapar mät- och spårbarhet!

Förmånliga fraktavtal med bra fraktpriser

Eftersom vi genererar större volymer för de anslutna transportföretagen i vårt nätverk (DHL, FedEx, TNT och UPS)  får vi förmånliga fraktavtal, vilket ger dig som användare tillgång till bra fraktpriser och billig frakt. Fler användare av Sendify innebär både bättre fraktavtal och lägre fraktpriser för dig och ditt företag. Samtidigt arbetar vi aktivt med att utveckla och förbättra systemet så att du som användare alltid upplever framtidens fraktsystem tillsammans med bra fraktpriser.

 

Vill du uppleva ett enkelt fraktsystem som samtidigt sänker dina fraktkostnader?

Registrera dig idag