Förenkla din frakt idag

Jämför, boka & spåra på ett ställe

Så funkar det

1. Registrera dig

Ange dina uppgifter för att komma åt tjänsten.

2. Sök & jämför

Se pris och ledtid för de ledande transportörerna.

3. Boka & skriv ut

Boka en eller flera sändningar och skriv ut fraktdokument.

4. Spåra

Få en översyn av dina försändelser och spåra enkelt.

Oavsett så blir vi mer effektiva med vår tid, vilket indirekt betyder att vi sparar pengar.

Rasmus Hammarstrand, Projektledare hos Ink n Art

Vi får alla tillgängliga alternativ direkt i systemet, bara ett klick bort. Det enda jag behöver göra är att välja – vill jag ha det billigaste eller snabbaste alternativet?

Henrik Karlsson, Key Account Manager på VANS

Sendify som både transporttjänst och TA-system

En transporttjänst, eller ett TA-system (transport administration system), används för att göra det enklare och billigare för företag att boka transporter. Förenklat kan man säga att transporttjänsten samlar flera olika funktionaliteter och processer i ett gemensamt system. I tjänsten så kan du jämföra och boka med flera olika transportörer utefter dina specifika behov.

En transporttjänst som förenklar bokningen

Sendify kan gå under flera olika namn: frakttjänst, transportsystem, transporttjänst eller TA-system. I slutändan handlar det om samma sak – vi vill göra det enklare och billigare för företagare att göra transportbokningar, både i Sverige som internationellt. Hur gör vi detta? Genom att erbjuda Sendify som en kostnadsfri transporttjänst. Du kan välja att antingen integrera mot vårt API eller boka direkt i vårt egendesignade TA-system. 

Sendify kort förklarat

  1. Som registrerad kan du i vårt TA-system/ transportsystem jämföra både tid och pris utefter önskad transport.
  2. Välj det alternativ som passar dig bäst och få kontroll över dina kostnader för transportbokningar med hjälp av våra transportavtal.
  3. Därefter kan du enkelt spåra dina transporter och avisera kunder om så önskas.
  4. För att göra det ännu enklare skapas en samlingsfaktura i Sendify för alla dina transporter.

Transportsystem med egna transportavtal

I vårt transportsystem får du ta del av fördelaktiga transportavtal med transportföretagen: DHL, FedEx, TNT och UPS. Priset som visas i systemet är det du betalar, inga tillägg eller dolda kostnader förekommer. Hur går vi då runt? Vi tar en låg procentandel av den totala kostnaden, vilket möjliggör att du riskfritt kan testa vår transporttjänst och endast betala för det du faktiskt skickar.

Sendify är det nya smarta TA-systemet

I Sendify får du ett anpassningsbart TA-system med trygga och fördelaktiga transportavtal. Att registrera ett konto kostar ingenting och du betalar endast för det du skickar. Transportavtalen är bara en del av vårt erbjudande (tillsammans har vi högre volym = bättre priser) men det är TA-systemet som vi ständigt utvecklar för att skapa det enklaste och mest effektiva transportsystemet på marknaden.


Registrera konto