Företagsfrakt, fast WOW

Din allt-i-ett-tjänst för att jämföra, boka & spåra frakt

Skapa konto

TA-system, fast smidigare

På Sendify tycker vi att frakt varken ska vara svårt eller tidskrävande. Vårt TA-system är byggt för att vara användarvänligt och utformat så att du kan jämföra, boka och spåra dina sändningar på ett ställe. Dessutom samlar vi alla bokningar på en faktura och gör det enklare och billigare för dig att hantera din frakt.

Boka en sändning

Fraktavtal, fast för alla

Att förhandla schyssta fraktavtal är svårt. Att göra det med flera olika transportörer är en riktig utmaning. Sendify har samlat över 50 fraktavtal med flera av de ledande transportörerna så att du enkelt kan jämföra och få ett bra pris – oavsett om du skickar pall eller paket.

Jämför priser

Support, fast på din sida

För oss är riktigt bra service en självklarhet. När du använder Sendify har du kontakt med våra lösningsorienterade Account Managers och logistiksupport som ser till att din frakt transporteras smidigt från punkt A till B. Vi hjälper dig att hitta de bästa lösningarna, ser till att du har rätt dokumentation och vi kontaktar transportörerna när det inte går som planerat. Dessutom kan vi genom vårt systerbolag, Express Delivery, levera tidskritiska sändningar över hela världen.

Skapa konto

Du är i gott sällskap

Vill du att vi hör av oss?