Frakt, fast enkelt

Jämför, boka & spåra på ett ställe

Testa gratis

Sök & jämför

Få resultat direkt och jämför de ledande transportörerna på pris och ledtid.

Sök Bästa Pris

Boka & skriv ut

Boka enkelt en eller flera sändningar och skriv ut fraktdokument direkt i tjänsten.

Gör En Testbokning

Spåra försändelse

Få en översyn av dina försändelser och spåra dina paket enkelt.

Testa Systemet

   Transporttjänst och TA-system

En transporttjänst, eller ett TA-system (transport administration system), används för att göra det enklare och billigare för företag att boka transporter. Förenklat kan man säga att transporttjänsten samlar flera olika funktionaliteter och processer i ett gemensamt system. I tjänsten så kan du jämföra och boka med flera olika transportörer utefter dina specifika behov.

   Förenklad bokning

Sendify kan gå under flera olika namn: frakttjänst, transportsystem, transporttjänst eller TA-system. I slutändan handlar det om samma sak – vi vill göra det enklare och billigare för företagare att göra transportbokningar, både i Sverige som internationellt. Hur gör vi detta? Genom att erbjuda Sendify som en kostnadsfri transporttjänst. Du kan välja att antingen integrera mot vårt API eller boka direkt i vårt egendesignade TA-system. 

   En helhetslösning

Som registrerad kan du i vårt TA-system/ transportsystem jämföra både tid och pris utefter önskad transport.

Välj det alternativ som passar dig bäst och få kontroll över dina kostnader för transportbokningar med hjälp av våra transportavtal.

Därefter kan du enkelt spåra dina transporter och avisera kunder om så önskas.

För att göra det ännu enklare skapas en samlingsfaktura i Sendify för alla dina transporter.

   Egna transportavtal

I vårt transportsystem får du ta del av fördelaktiga transportavtal med transportföretagen: DHL, FedEx, TNT och UPS. Priset som visas i systemet är det du betalar, inga tillägg eller dolda kostnader förekommer. Hur går vi då runt? Vi tar en låg procentandel av den totala kostnaden, vilket möjliggör att du riskfritt kan testa vår transporttjänst och endast betala för det du faktiskt skickar.

Vill du att vi hör av oss?