Sendify

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Läs mer

Sendify – Ditt fraktalternativ till Postnord

I fraktbokningstjänsten Sendify kan du boka frakt med DHL, UPS, DSV, TNT och FedEx – många gånger till ett lägre fraktpris än hos Postnord. Till skillnad från Postnord, inkluderar Sendify även alltid alla spårbara tilläggskostnader i ditt fraktpris från början, så att du slipper dolda kostnader på fakturan. Scrolla ner för att se några prisexempel från Sendify eller besök Sendify Plus för upp till 40% lägre fraktpriser!

 

Fraktpris exempel

Vikt

Sendify

Upphämtning

Drivmedel

Säsongstillägg

3 kg

53 kr

15 kg

85 kr

30 kg

97 kr

70 kg

231 kr

400 kg

328 kr

800 kg

574 kr

Vikt

Sendify

Upphämtning

Drivmedel

Säsongstillägg

5 kg

129 kr

15 kg

181 kr

30 kg

259 kr

70 kg

355 kr

400 kg

472 kr

800 kg

701 kr

Vikt

Sendify

Upphämtning

Drivmedel

Säsongstillägg

5 kg

453 kr

15 kg

964 kr

30 kg

1 509 kr

70 kg

2 838 kr

200 kg

7 828 kr

400 kg

15 740 kr

Hur kan Sendify erbjuda lägre fraktpriser än Postnord?

Funderar du över hur Sendify kan erbjuda lägre fraktpriser än Postnord? Tänk dig att 10 000 företag i Sendify tillsammans går till transportören för att förhandla fram ett fraktavtal. Vad händer då? Jo, tillsammans blir dessa företag en storkund för transportören, och Sendify kan därför förhandla fram riktigt bra fraktavtal. Det är anledningen till att du kan få lägre fraktpriser hos Sendify än hos Postnord, och anledningen till att du kommer få ännu lägre fraktpriser hos Sendify desto fler företag som ansluter sig till tjänsten.

Varför väljer 10 000 företag Sendify framför Postnord?

Det finns flera anledningar till att 10 000 företag väljer att frakta med just Sendify. Som företagare i Sendify kan du frakta med fem transportörer, och fraktar därför alltid med den billigaste eller snabbaste transportören för just din sändning. Du får även tillgång till marknadens bästa kundsupport, och får alltid hjälp inom en minut. Och vet du vad det bästa är? Vi tar snacket med transportören åt dig, så du slipper lägga tid och energi på det. Här nedan är några andra anledningar till att företagare väljer Sendify framför Postnord.

Sendify vs Postnord

Postnord

Importering av adresslistor

Spårbar frakt i systemet

Automatisk kundavisering

Spårbara tilläggsavgifter ingår

Gratis upphämtning av frakt

Testa att boka din företagsfrakt i Sendify

10 000 företagare kan inte ha fel. Testa att boka din företagsfrakt på två minuter i Sendify. Det kostar inget att registrera ett företagskonto och du kan registrera dig utan bindningstid och utan att förlora ditt fraktavtal hos Postnord. Alla fraktavtal i Sendify är redan färdigförhandlade, så det enda du behöver göra för att boka din frakt är att följa dessa fyra steg här nedan.

Steg 1

Registrera ett kostnadsfritt företagskonto i Sendify utan bindningstid

Steg 2

Gör en prissökning och fyll i adress, vikt och dimensioner för din frakt

Steg 3

Välj ett av fraktalternativen från DHL, UPS, DSV, TNT eller FedEx

Steg 4

Klicka på boka och invänta att transportören hämtar upp din frakt

“Logistikens Spotify på väg från Göteborg mot världen”

- Göteborgsposten, 2019

Vanliga frågor om Sendify

Vem kan frakta med Sendify?

Du kan frakta med Sendify som företagare till andra företagare eller privatpersoner. Det går alltså inte att frakta med Sendify som privatperson, utan du måste ha ett företag.

Vad kan jag frakta med Sendify?

Du kan frakta paket, pall, stycke och parti med Sendify. Så det mesta med andra ord! Varubrev kan du dock inte frakta med Sendify.

Var kan jag frakta med Sendify?

Du kan frakta både inrikes inom Sverige och utrikes inom EU och utanför EU med Sendify. Så du kan importera och exportera med Sendify.

Vilka transportörer kan jag frakta med i Sendify?

Du kan frakta med DHL, UPS, DSV, TNT och FedEx genom Sendify. Tjänsten tar automatiskt fram de fraktalternativ och de transportörer som är billigast eller snabbast för din sändning, så kan du själv välja vilket fraktalternativ eller vilken transportör du vill frakta med.

Hur länge har Sendify funnits?

Sendify grundades 2016 av Fredrik Edeland och har sedan dess vuxit väldigt snabbt. Över 10 000 företag fraktar idag med Sendify och tjänsten finns i Sverige och Tyskland.