Sendify vs PostNord

Du har glömt att välja ett land i listan
Du har glömt att välja ett land i listan
Du har inte valt godstyp än
Du måste skriva in en godsvikt
Minst ett av länderna måste vara Sverige. Antingen inrikes, import till Sverige eller export från Sverige.

Har PostNord verkligen det billigaste priset för din frakt?

Brukar du vända dig till PostNord så fort du har ett fraktbehov? Då är det dags att se över dina fraktalternativ! I många fall kan nämligen Sendify erbjuda lägre fraktpriser för företagare, som skickar pall, paket eller varför inte både och. Med Sendify ser du som företagare slutpriset för din frakt direkt och kan jämföra priser från DHL, UPS, TNT och DSV i ett och samma system. Löjligt bra, eller hur?

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris

Varför ska jag välja Sendify framför PostNord?

PostNord är ett av Sveriges största och främsta fraktbolag, vilket gör att många företagare väljer att frakta med just PostNord. Fraktbolaget har utöver sitt välkända namn, både billiga fraktpriser och snabba ledtider, så varför ska du som företagare välja Sendify framför PostNord? 

Sendify har redan idag 6 000 företagare anslutna till tjänsten – ett antal som växer snabbt. I Sendify kan du som företagare alltid skicka billigt och snabbt, oavsett vilken transportör du väljer, genom att jämföra fraktpriser från både DHL, UPS, TNT och DSV. Nämnde vi att du dessutom sparar upp till 85 % i fraktkostnader genom att boka med Sendify? Registrera dig gratis och gör en prissökning för din sändning för att se slutpriset direkt! No strings attached – vi lovar.

Inte övertygad än? Fortsätt läs om fördelarna och nackdelarna med att frakta med PostNord eller Sendify.

Vad är fördelarna och nackdelarna med PostNord?

PostNord är många företagares förstaval när det kommer till att boka frakt, vilket kan bero på att PostNord har billiga fraktpriser, snabba ledtider och ett brett fraktutbud. Du kan skicka både brev, paket, pall och större gods med PostNord, vilket betyder att du kan skicka i princip allt med PostNord. 

Vad som kan vara bra att tänka på innan du bokar frakt med PostNord, är att ditt fraktpris inte inkluderar spårbara tilläggskostnader, som exempelvis storstadstillägg. Det här betyder att du inte ser slutpriset för din fraktkostnad med PostNord, utan du får tilläggskostnaderna först i efterhand på fakturan. Om det är viktigt för dig eller för dina kunder att se slutpriset direkt, kan det därför vara bra att söka sig till en annan fraktlösning.

Vad är fördelarna och nackdelarna med Sendify?

Sendify har idag fyra fraktbolag knutna till tjänsten, DHL, UPS, TNT och DSV och 20 olika fraktavtal som du kan jämföra och välja mellan. Du kan skicka både paket, pall och större gods med Sendify, vilket gör att du kan skicka nästan allt med Sendify. Tack vare den gemensamma fraktvolymen av 6 000 företagare, har vi dessutom förhandlat fram riktigt bra fraktpriser till dig, där du kan spara upp till 85 % i fraktkostnader. Alla spårbara tilläggskostnader ingår i det fraktpris som du ser när du gör en prissökning, för att du ska kunna se slutpriset för din sändning direkt.

Med Sendify får jag inte en faktura i efterhand med massa tilläggskostnader. Mina kunder vill ha slutpriset direkt, inklusive fraktkostnaden, därför är Sendify ett bra alternativ för mig. 

Vad som kan vara bra att tänka på innan du bokar frakt med Sendify, är att du än så länge inte kan skicka brev via fraktbokningstjänsten. Skickar du varubrev eller liknande, är därför PostNord ett bättre alternativ. Om du har några frågor eller funderingar är det bara att kontakta oss på Sendify, som med betyget 4,4/5 i kundomdömen med säkerhet kan hjälpa dig med det mesta!

Registrera ett kostnadsfritt konto för ditt företag och boka din frakt med Sendify redan idag. Över 8 000 företag har redan testat!

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris