Sendify

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Läs mer

Skicka frakt med DHL

DHL har ett brett erbjudande av produkter. De levererar frakt både inrikes och utrikes, till privatperson och företag.

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris

Vilka frakter kan jag skicka med DHL genom Sendify?

DHL Paket Sverige
DHL paket Sverige är en bra tjänst när du enkelt och snabbt vill skicka paket inom Sverige. Tjänsten erbjuder flexibla sändningar, upphämtning varje arbetsdag (på de flesta platser i Sverige), och i de flesta fall leverans redan nästa arbetsdag.

DHL Service Point
E-handelsföretag? Eller företag som behöver skicka paket till privatpersoner? Då är DHL Service Point ett säkert alternativ. Snabba leveranser och 1 400 Service Points i Sverige, gör DHL till en trygg leverantör. DHL Service Points täcker hela Sverige, från exempelvis Umeå, Eskilstuna och hela vägen ner till Landskrona.

DHL Pall
Skicka pallar inom Sverige med DHL Pall. I samma sändning kan du enkelt välja att skicka 1-3 helpallar eller 1-6 halvpallar. Det går även bra att blanda till en yta motsvarande 3 helpallar. Det är flexibelt, och majoriteten av gångerna levereras frakten redan nästa arbetsdag.

DHL Stycke
DHL Stycke är ett bra alternativ när du som företag ska skicka styckegods som har speciella dimensioner inom Sverige. Med DHL styckegods har du möjlighet att sända flera gods i olika former, såsom: långgods, kartonger, burar etc. Ett smidigt alternativ för att frakta olika produkter, och det är vanligt med leverans redan nästa arbetsdag.

DHL Parti
DHL Parti är ett bra transporttjänst när du behöver skicka större frakter. Du får både snabb upphämtning och leverans, ett populärt och tryggt val bland företag. Sendify fungerar som en kontaktpunkt som förenklar er logistik.

Vad är skillnaden med att boka genom Sendify istället för direkt hos DHL?

Skillnaden för dig att boka frakt genom Sendify istället för DHL är avsevärd. Först och främst är detta en fråga om pris. När du som företagare bokar frakt genom DHL kan din frakt bli relativt dyr, eftersom det oftast är svårt för småföretagare att förhandla fram fördelaktigt avtal.Detta beror på att DHL är ett såpass stort fraktbolag att de allra flesta företag aldrig kommer upp i de volymer som krävs för att kunna förhandla till sig bra fraktavtal med DHL.

När du bokar genom Sendify kan du dock låta Sendify hantera allt som har med fraktpriser hos DHL att göra. Sendify förhandlar nämligen fram låga priser hos DHL, så att du inte behöver. Dessutom har Sendify så stora volymer, med de tusentals företag som bokar i tjänsten, att det ligger i DHL:s intresse att bevara dessa transporter. På så vis kan Sendify erbjuda billigare priser med DHL, än om du köper samma tjänst direkt från DHL. Dessutom är Sendify en smidig helhetslösning för alla dina transport- och logistikbehov. Exempelvis kan du med DHL spåra frakter direkt i ditt Sendifykonto. Smidigt va?

Kan jag skicka spårbart med DHL genom Sendify?

Sendify erbjuder spårbara frakter med DHL genom sin bokningstjänst. Detta hjälper dig som vill ha full kontroll över var din sändning befinner sig. Genom att skicka med DHL och få spårbar funktionalitet kan du som företagare bevaka varje steg av din frakts resa genom Sendify.

Vilka länder kan man skicka till med DHL?

Transportföretaget DHL har ett brett nätverk och är duktiga på inrikesfrakter, samt export och import till Europa. Du kan skicka både paket, stycke eller partigods.

Har det blivit dags att börja boka frakt? Med Sendify kommer du igång snabbt och du sköter all din frakt på ett och samma ställe.

Registrera dig gratis och se ditt fraktpris