Beräkna frakt

Beräkna fraktpriser och håll koll på dina kostnader

TA-system

Jämför, boka och spåra din frakt

Fraktavtal

Över 20 fraktavtal med 5 transportörer

Logistiksupport

Vi finns på chat och telefon för dig

Kostnadsfritt

Betala bara för det du skickar

Beräkna frakt online med full kostnadskontroll

Med en logistikpartner är det enkelt att beräkna frakten. Jämför pris och ledtid från de ledande transportörerna och välj det alternativ som passar dig bäst. Du samlar alla kostnader och fakturor på ett och samma ställe och får full kontroll över dina fraktkostnader.

Börja beräkna frakt

Boka frakt online med full kontroll över priset

Med Sendify förekommer inga dolda avgifter för frakt, inga bindningstider eller andra omkostnader som du inte räknat med, de siffror du får när du beräknar frakt är det du betalar. Du betalar heller inte något för att registrera ett konto hos oss. Kort sagt betalar du endast för det du skickar, oavsett hur ofta eller hur stora volymer som du behöver frakta. Du kan beräkna frakt direkt i systemet och se hur stor kostnaden för din transport blir, allt du behöver göra är att fylla i dina fraktuppgifter.

Vi vill göra logistik enklare och samtidigt underlätta för dig som kund. Med vårt system kan du beräkna frakt och få koll på dina fraktkostnader samt göra de åtgärder som behövs för att sänka dem. Eftersom Sendify hjälper fraktbolagen att öka sina volymer har vi kunnat förhandla fram gynnsamma fraktavtal som gör att det blir billigare och mer fördelaktigt för dig som kund. Du behöver inte separat beräkna frakt med DHL utan vårt system jämför samtliga transportörer som vi arbetar med.

Kontroll på kostnaderna med Sendify

Med vårt system får du som företagare kontroll över hela din logistik. Hos oss kan du beställa transport av företagspaket, styckegods, brev och pall på bara några minuter. I tjänsten kan du välja att prioritera tid, lägsta pris eller en kombination av de båda. Våra fraktavtal och system gör att du enkelt kan beräkna frakt online och dra nytta av våra låga priser oavsett om du skickar få eller små försändelser. Vår transporttjänst är framtagen för att det ska vara smidigt och flexibelt för dig som kund att transportera gods.

På Sendify är det enkelt att boka transport. När du bokar frakt online med oss kan du själv välja vilken transportör du vill använda dig av, och vilken dag som det hämtas. Det gör att du kan planera din logistik på ett bättre och mer effektivt sätt. Du bokar din frakt online i marknadens smidigaste TA-system. Alla transporter med Sendify skickas antingen med flyg eller lastbil med våra transportörer DHL, FedEx, TNT och UPS. Med Sendify skickar du och tar emot sändningar från nästan hela världen. Transporttjänsten är gratis och det tar bara någon minut att registrera ett konto på Sendify, kom igång med ditt nya logistiksystem redan idag!

Har det blivit dags att börja boka frakt? Med Sendify kommer du igång snabbt, du sköter all din frakt på ett och samma ställe och kan enkelt beräkna och jämföra fraktpriser från de ledande transportörerna.

Börja boka frakt