Rekord: Tyngsta
pallsändningen ever i Sendify

Om du har skickat pall med Sendify innan, vet du nog att du kan skicka de mesta typer av pall med oss. Men visste du att Sendify lyckades att skicka en pall som vägde lika mycket som en husbil? Det här är historien om den tyngsta pallen som någonsin har skickats med Sendify.

Pallen som slog rekord

Under en dag är det många företag som skickar pall via Sendifys fraktbokningstjänst. Det är allt från stapelbara pallar till icke stapelbara pallar, som skickas både inrikes inom Sverige och utomlands till och från andra länder.

Att företag skickar gods på pall via Sendify hör alltså till vanligheterna, men den 6e juni 2020 var en dag utöver det vanliga. Det var nämligen då en 4236 kg tung pall fraktades med hjälp av Sendify. Tills den här dagen, är det den tyngsta pallen som någonsin har fraktats med hjälp av Sendify. Med andra ord var det ett nytt rekord!

Så lyckades Sendify skicka en 4236 kg tung pall

Det kan tyckas vara en omöjlig uppgift att skicka en pall som väger lika mycket som en husbil – och för många är det just det – en omöjligt uppgift. För Sendify som har avtal med flera ledande transportörer, som DHL, TNT, UPS och DSV, var det dock en uppgift som gick att lösa.

När man har tecknat fraktavtal med flera olika transportörer, som Sendify har, finns det nästan alltid ett fraktavtal som passar för en viss typ av sändning. Och pallen på 4236 kg var inget undantag, utan det fanns ett fraktavtal i Sendify som kunde hantera en såpass tung sändning.

Med Sendify kan alla småföretag
skicka pall

Sendify har alltså många olika fraktavtal för olika typer av fraktbehov. Men vad betyder det för dig? Jo, att det finns många fraktlösningar som du kan ta del av med Sendify, oavsett om du skickar en pall som väger 4236 kg eller 400 kg.

Pallen som skickades den 6e juni 2020 håller idag pall-rekordet i Sendify på 4236 kg. Men vet vem, kanske kommer din nästa pallsändning att ta hem det nya rekordet för den tyngsta pallen som någonsin har skickats med hjälp av Sendify.