Transportföretagen DHL, FedEx, TNT och UPS

Boka med de ledande transportföretagen i Sverige

I Sendifys frakttjänst får du tillgång till de ledande transportföretagen DHL, FedEx, TNT och UPS. Hur fungerar det? Sendify är en fjärdepartslogistiker, vilket innebär att vi inte äger några transportmedel utan förmedlar ett system som ger dig möjligheten att jämföra både tid och pris med de ledande transportföretagen. Eftersom vi samarbetar med DHL, FedEx, TNT och UPS så har vi även fraktavtal med fördelaktiga priser som du får ta del av i systemet. Du kan läsa mer om varje transportör och tjänsterna som finns tillgängliga i Sendify genom att klicka på transportörerna uppe i menyn, eller längst ner på sidan.

Sendify som fraktsystem

Du hanterar allt förutom upphämtning i Sendify: sök, jämför och boka din frakttransport på samma ställe. När du har bokat din transport kan du dessutom avisera mottagaren genom systemet. När frakten blivit upphämtad på den adress du angivit (upphämtningstid varierar beroende på område), kan både du och mottagaren enkelt spåra frakten. Fakturorna samlar vi från de olika leverantörerna i systemet för att göra det så enkelt som möjligt för dig och ditt företag.

Skicka dina frakttransporter i Sendify

I Sendify får du tillsammans med transportföretagen en heltäckande service där du kan skicka frakttransporter över hela världen. Det enda du och ditt företag behöver förhålla er till är att ni antingen kan skicka till eller från Sverige.

 

När du bokar transporter i Sendify så behöver du inte oroa dig över långa köer till olika kundtjänster. Vi är din enda kontaktpunkt och sköter all kontakt – Vi finns tillgängliga på mail, telefon eller i chattrutan i högra hörnet.

 

Skapa ett konto gratis