Boka transport och godstransport

I Sendify kan du boka transporter direkt i vårt TA-system med DHL, FedEx, TNT och UPS.

Sök & Jämför

Få resultat direkt och jämför de ledande transportörerna på pris och ledtid.

Boka & Skriv Ut

Boka enkelt en eller flera sändningar och skriv ut fraktdokument direkt i tjänsten.

Spåra Försändelse

Få en översyn av dina försändelser och spåra dina paket enkelt.

Boka transport i Sendify

  • Sök på destination och datum för upphämtning
  • Jämför transportörer på tid och pris
  • Boka transport
  • Avisera din kund
  • 20 dagar kredit på dina fakturor

Boka transporter med våra avtal

Vi tycker det ska vara enkelt och tidseffektivt att boka transporter, det var därför vi skapade vårt TA-system. I Sendify kan du välja både vart du vill att dina godstransporter ska skickas och till vem. Företag, privatpersoner, nationellt eller internationellt, allt fungerar i Sendify så länge du skickar till, från eller inom Sverige.

 

Som kund i Sendify behöver du inte ha egna fraktavtal för att boka dina transporter. Vi har fördelaktiga fraktavtal med våra anslutna transportörer vilket innebär att du kan registrera dig kostnadsfritt på bara några minuter och börja boka transporter direkt. I systemet är det enkelt att skicka allt från paket, pallar och styckegods.

Hur skickas dina godstransporter?

När du bokar transporter i Sendify så skickas all frakt med lastbil eller flyg. Oberoende av vilken transportör du valt, hämtas godset upp hos ditt företag, eller önskad destination. Godstransporter hämtas sedan in till terminal, där det sorteras innan det sedan skickas vidare med rätt transportmedel till slutdestination. När du bokar transporter via Sendify kan du välja både transportör och vilken dag godset ska hämtas upp, vilket bäddar för flexibilitet när det kommer till framförhållning eller tidskritiska godstransporter.

 

Om det finns en önskan om att skapa ditt egna skräddarsydda system för din logistikhantering så finns också möjligheten att bygga en integration mot vårt API. På så sätt kan du hantera dina godstransporter i Sendify samtidigt som du exempelvis ser lagerstatus på dina varor.

Boka transport

Vill du att vi hör av oss?